Hali Beri
(Frank Gunn/The Canadian Press v

Čini se da neki ljudi imaju sve: moć, slavu, uticaj i novac, dok mnogi o tome samo mogu da sanjaju. Međutim, mnogi poznati koji danas imaju sve nekad nisu imali ništa. Ovo su poznate ličnosti koje su nekad bile bez doma:

1. Džim Morison

Jim Morrison, pevač, svet

Wikipedia

Jim Morrison, pevač, svet, Foto: Wikipedia

Postoje mnoge teorije o životu legendarnog frontmena benda The Doors, Jima Morrisona, ali stvar koju mnogi mogu da potvrde je da je Jim tokom svoje kratke karijere živeo u jeftinom hotelu u Los Anđelesu. Međutim, malo poznata stvar je da je slavni pevač, pre nego što je postao poznat, bio bez krova nad glavom i spavao bukvalno gde god je našao mesta.

2. Hilari Svonk

hilari svank, hilary swank, glumica

Wikipedia

hilari svank, hilary swank, glumica, Foto: Wikipedia

Devojka od milion dolara iz Nebraske danas se može pohvaliti prihodom od 40 miliona dolara i luksuznom vilom u Holivudu ali kad se sa svojom majkom doselila u Los Anđeles, pre nego što je počela sa glumačkom karijerom, noći je morala da provodi u automobilu umesto u toplom krevetu.

3. Hali Beri

Halle Berry, glumica

Wikipedia

Halle Berry, glumica, Foto: Wikipedia

 Dva propala braka, nekoliko propalih veza i pokušaj samoubistva možda zvuče dovoljno loše, ali to nisu najgore stvari koje su zadesile za sad jedinu afroameričku dobitnicu Oskara. Poznato je da je Halle Berry na početku svoje karijere bila beskućnik, što ju je, kako je izjavila, učinilo jačom i naučilo da se nosi sa svakom situacijom.

4. Keli Klarkson

Kelly Clarkson, glumica

Wikipedia

Kelly Clarkson, glumica, Foto: Wikipedia

 Kelly Clarkson je prva pobednica američkog Idola i mada su posle nje mnogi učesnici ovog šoua pokušali da naprave karijeru, niko nije dostigao njen uspeh. Međutim, pre nego što su njene pesme osvojile svetske top liste, Kelly je jedva preživljavala. Ubrzo nakon što se preselila u Los Anđeles njen stan je izgoreo te je pevačica, koja je tada bila bez novca, morala da spava u prihvatilištima ili u svom automobilu.

5. Stiv Džobs

Steve Jobs, apple, vizionar

Shutterstock

Steve Jobs, apple, vizionar, Foto: Shutterstock

 Iako je koosnivač jedne od najpoznatijih kompanija na svetu, Steve Jobs živeo je u velikom siromaštvu. Upućeni tvrde da nije imao ni sobu u studentskom domu, već je spavao na podu sobe svog prijatelja, a hranio se tako što je skupljao boce Coca-Cole za koje je dobijao nešto novca.Iako je koosnivač jedne od najpoznatijih kompanija na svetu, Steve Jobs živeo je u velikom siromaštvu. Upućeni tvrde da nije imao ni sobu u studentskom domu, već je spavao na podu sobe svog prijatelja, a hranio se tako što je skupljao boce Coca-Cole za koje je dobijao nešto novca.

6. Džim Keri

Džim Keri

Profimedia

Džim Keri, Foto: Profimedia

Jedan od najplaćenijih komičara na svetu imao je samo 15 godina kad je njegov otac ostao bez posla. Porodica je ubrzo izgubila stan i bila primorana da živi u kombiju, a mladi Jim je napustio školu i radio kao domar kako bi pomogao porodici.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!

Naša preporuka