PEVAČICA GODINAMA NE ŽELI DA ČUJE ZA NJEGA Odrekla se oca jer je izneo ŠOKANTNE DETALJE njenog privatnog života u javnost

Ne želi da javnost sazna za porodičnu svađu.

Adel
Adel, Foto: Profimedia

Adel je jedna od najuspešnijih pevačica današnjice, raskošnim glasom uveseljava milijarde fanova širom sveta. Ipak, javnost nije imala prilike da sazna mnogo detalja o njenom privatnom životu, sve dok o tome nije progovorio njen otac.

 

Mark Evans, Adelin otac, ostavio je njenu majku kada je Adel imala tri godine, pa skoro da nisu ni imali kontakt tokom njenog odrastanja.

Ona ga je potpuno zamrzela i prekinula kontakte sa njim nakon što je izjavio da smatra da Adel nema sreće u ljubavi, jer joj je u detinjstvu falila očinska figura.

Adel
Adel, Foto: Profimedia

Tada mu je Adel poručila preko medija da su završili za sva vremena i da mu se nikada više neće obratiti. Ona je, prema pisanju medija, od 2011. pa sve do danas održala svoju reč, da neće progovoriti sa ocem.

Adel
Adel, Foto: Profimedia

Danas njen otac Mark radi kao taksista i živi skromnim životom, daleko od bilo kakvog luksuza.

On je medijima priznao da je imao ozbiljan problem sa alkoholizmom, ali i da je uspeo da ga prevaziđe.

- To je trajalo tri godine i stideo sam se sebe. Znao sam da je najbolje što mogu da uradim za Adel da se prosto sklonim od nje, da me ne gleda takvog - kazao je Mark.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi