Kejtlin Džener
Profimedia
Kejtlin Džener

Profimedia

Kejtlin Džener, Foto: Profimedia

Očuh svetski poznate starlete, Kim Kardašijan odlučio je da progovori o odnosu sa transrodnim modelom Sofijom Hačins.

Kejtlin, nekadašnji Olimpijac i muž Kris Džener, koja je promenila pol 2015. godine, starija je od Sofije čitavih 47 godina, što ih nije sprečilo da uplove u ljubavnu romansu, iako je Sofija uzraste njene ćerke Kendal.

Kejtlin Džener sa ćerkama Kajli i Kendal

Instagram/caitlynjenner

Kejtlin Džener sa ćerkama Kajli i Kendal, Foto: Instagram/caitlynjenner

Kejtlin Džener, ranije poznat kao Brus Džener uvek je tvrdila kako se samo u prijateljskim odnosima sa Sofijom. Druženje je uvek opisivala kao ,,druženje majke i ćerke", ali prema pisanju stranih medija, zajedno su već nekoliko nedelja unazad, a kako se šuška, izgleda su se i verile.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Kejt zaista vidi sebe kako provodi ostatak života sa Sofijom. Izgubila je podršku najbližih kada se posvađala sa porodicom i u poslednje vreme, Sofija je jedina osoba na koju može da se osloni", rekao je izvor za jedan strani medij.

Brus Džener, kao predstavnik transrodnih osoba dobio, promenio je ime u Kejtlin, a potom i dobio nagradu za ,,Ženu godine".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Mar 31, 2019 at 9:09am PDT

 

Posle 23 godine uspešnog braka njegova bivša supruga Kris podnela je zahvte za razvod, a kao razlog je navela česte svađe i nepomirljive razlike.

Kris Džener

Screenshoot Youtube

Kris Džener, Foto: Screenshoot Youtube

Kejtlin nije u kontaktu sa svojim ćerkama Kajli i Kendal jer je u svojoj autobiografiji "Tajne mog života" žestoko oplela po bivšoj supruzi i njihovoj majci Kris, a takođe nije imala prilike da upozna prinove od Kim i Kloi Kardašijan, te izvor za pomenuti magazin navodi da se osećala prilično usamljeno pre nego što je upoznala Sofiju, koja je takođe transrodna osoba.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Mar 11, 2019 at 3:13pm PDT

 

"Kejt je potpuno izolovana trenutno. Izgubila je i prijatelje iz LGBT zajednice zbog toga što je podržala Donalda Trampa. Zaista se nadala da će se pomiriti sa Kardašijankama, naročito nakon što su Kim i Kloi dobile bebe, ali nažalost, nije ih upoznala i nije stigla da provodi mnogo vremena ni sa unukom Stormi, Kajlinom bebom. Samo želi da ima nekoga pored sebe i osećala se mnogo usamljeno pre nego što je upoznala Sofiju", dodao je izvor.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Apr 18, 2019 at 11:50am PDT

 

Ukoliko se par bude venčao, to će biti četvrti brak po redu za Kejtlin, koja je prethodno bila venčana za Kristi Kraunover, za Lindu Tompson i Kris Džener, a ukupno ima šestoro dece.

Pogledajte BONUS video: 

Marko zaprosio Staniju na finalu Zadruge, a onda otkrili da li prave dete!