Šenaja Tvejn
Screenshoot Youtube
Šenaja Tvejn

Screenshoot Youtube

Šenaja Tvejn, Foto: Screenshoot Youtube

Kanadska pevačica Šenaja Tvejn već punih 15 godina nije prisutna na sceni, zbog ozbiljnih problema sa glasnim žicama. Šenaja je "teška" oko 350 miliona dolara, a sada se sprema za veliki povratak!

Šenaja, čije je pravo ime Ajlin Redžina Edvards, pričala je o teškom detinjstvu i zlostavljanju koje je preživela. Pevačica nikada nije upoznala svog oca, a pakao je počeo kada se njena mama udala za alkoholičara.

- Oca nikada nisam upoznala, a moja majka je bila duboko depresivna. Udala se za mentalno bolesnog alkoholičara. Tukli su se toliko, da noću nisam smela da zaspim, dok ne čujem da i oni spavaju. Svakog jutra mislila sam da ću nekoga od njih zateći mrtvog u krevetu - ispričala je Šenaja.

Šenaja Tvejn

EPA/WARREN TODA

Šenaja Tvejn, Foto: EPA/WARREN TODA

Svojevremeno je opisala kako je njen očuh pretukao njenu majku, a zatim je davio u WC šolji.

- Tada sam uzela stolicu i udarila ga po leđima. Okrenuo se i raspalio me po ustima. Uzvratila sam - prisetila se pevačica incidenta koji se dogodio kada je imala samo 11 godina. Na pitanje da li je bilo i seksualnog zlostavljanja, Šanaja je dala odgovor koji je mnoge šokirao.

- Naravno da jeste. Oh, da. Nego šta. Ali ne želim da pričam o detaljima. Ne smeta mi da kažem da se dogodilo, jer mislim da je važno da ljudi čuju da takve stvari možeš da preživiš i da ostaneš normalan - rekla je ona, prenosi "The Sun".

Šenaja Tvejn

EPA/PAUL BUCK

Šenaja Tvejn, Foto: EPA/PAUL BUCK