Novak Đoković
EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE
Novak i Jelena Đoković

Jutjub printskrin

Novak i Jelena Đoković, Foto: Jutjub printskrin

Ipak, u svojoj porodici on je šampion svakog dana, pa je poklon koji je dobio od svojih najmilijih u njegovim očima vredeo koliko i četvrti trofej sa londonske trave.

Naime, kako VIP ekskluzivno otkriva, jutro posle nezaboravnog finala, Novaka su dočekali Jelena, Stefan i Tara i uručili mu poklon koji su s posebnom pažnjom napravili specijalno za taj trenutak.

- Jelena je sve osmislila i dugo je sa mališanima pripremala tu unikatnu knjigu uspomena. Naravno, trogodišnji Stefan je bio presrećan što učestvuje i ima specijalni zadatak. On je, naime, napravio nekoliko crteža svog tate Noleta. Na nekima je Nole na terenu, sa reketom ili peharom u ruci, a nacrtao je i kako se igraju zajedno njih četvoro. Jelena je i sa malenom Tarom osmislila uspomene za tatu tako što je u raznim bojama napravila na papiru otiske bebinih ručica i stopala. Istovremeno, Jelena je na papir pretočila svoje misli o suprugu i reči podrške koje mu je poslednje dve godine redovno upućivala, pa je Nole čitajući te reči ljubavi zaplakao - priča za VIP izvor blizak porodici Đoković.

Koliko je Novak bio oduševljen ovim specijalnim i unikatnim poklonom koji je dobio od najmilijih, najbolje govori činjenica da se svima u okruženju pohvalio.

Novak Đoković

EPA,AP

Novak Đoković, Foto: EPA,AP

- Čak i dok je govorio o tome šta mu je Jelena spremila, njegove oči su se caklile. Bio je presrećan. Najviše mu je, međutim, značilo to što je Jelena knjigu spremila za njega bez obzira na to šta će uraditi u finalu. Rekla mu je da je on njihov šampion svakog dana, da je on za njih uvek prvi i da njihovu ljubav ima bez obzira na teniske uspehe. Naravno, sve je prošlo mnogo bolje, jer je taj dirljivi trenutak usledio nakon njegove pobede i povratka u teniski vrh - dodaje naš izvor i otkriva da je upravo Jelenina podrška ono što je Novaku značilo u periodima kada je teniska karijera išla nadole, a profesionalna budućnost nije bila izvesna.

- Noletu je teško padala činjenica da su svi počeli da govore kako je završio karijeru i kako se nikad neće vratiti na vrh. Bilo mu je već dovoljno teško što je zbog povrede izgubio samopouzdanje i sam je počeo da sumnja u sebe. Ipak, koliko god da su ga bolele reči o njemu, ružna govorkanja o Jeleni nije mogao da podnese. Te priče da je ona kriva za njegov krah, da ga je odvela na pogrešan put, da zbog nje ne jede šta treba i da u braku nešto ne štima, bile su mu besmislene. Najviše, jer je baš Jelena bila ta koja od njega nije odustajala ni na tren, ona ga je hrabrila najviše od svih i gurala napred kad posustane. Zbog toga joj je zahvalan ne samo on već i njegovi najbliži koji su tome svedočili - objašnjava izvor za magazin VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Цицка

24.07.2018 09:18

Ископирала је мене , читала је моје коментаре . Није она тај тип жене тако осетљиве . Али лепо је што ме је ископирала , свака част Јелена и то је одлично .

Dragana P.

24.07.2018 11:29

@Цицка - Nije tebi lako....;)))

Vlada

24.07.2018 11:31

@Цицка - Cicka, vidim da ste vrlo intimni sa Jelenom.

Dragica

24.07.2018 15:11

@Цицка - Hvala bogu pa nije uzela tvoj zdravstveni karton. Jer tebi stvarno nema pomoci.

Цицка

25.07.2018 09:54

Кад нико није веровао Нолету и када су га скоро сви пљували прочитајте моје коментаре , сасвим је могуће да је Јелена читала и добила још већи мотив да направи Нолету тако нешто што га је одушевило . Ноле треба да се држи Вајде као рода рођеног и у свему да га слуша , ЈЕР ЈЕ ТО ЧОВЕК КОЈИ МУ ЖЕЛИ ЗАИСТА ДОБРО , када неко има толико новца и толико још може да да у спорту којим се бави ретки су такви као што је ВАЈДА , ПРЕДИВАН ЧОВЕК , ЕМ ПОШТЕН, ЕМ СТРУЧАН ЕМ ДОБАР да ли постоји више од тога не п