Natali Kristin Horler
Youtube/Printscreen
Natali Kristin Horler

Youtube/Printscreen

Natali Kristin Horler, Foto: Youtube/Printscreen

Natali Kristin Horler (38), nemačka pevačica i voditeljka koja je slavu stekla pevajući u mega popularnoj grupi Cascada, priznala je kako je pozitivna na koronavirus.

Vest je podelila s brojnim fanovima na Instagram profilu i objasnila kako se oseća, kao i da je odmah na osnovu simptoma znala da je zaražena iako su lekari odbijali da je testiraju.

- Nisu me heli testirati u početku jer nisam bila u zaraženim područjima niti sam bila u kontaktu s osobom kojoj je potvrđen koronavirus - počela je Natali.

Natalie Christine Horler (38), nemačka pevačica i voditeljka koja je slavu stekla pevajući u mega popularnoj grupi Cascada, priznala je kako je pozitivna na koronavirus. Vest je podelila s brojnim fanovima na Instagram profilu i objasnila kako se oseća, kao i da je odmah na osnovu simptoma znala da je zaražena iako su lekari odbijali da je testiraju. - Nisu me heli testirati u početku jer nisam bila u zaraženim područjima niti sam bila u kontaktu s osobom kojoj je potvrđen koronavirus - počela je Natalie. Radi vlastite sigurnosti odlučila je nabaviti test čija se cena uopšte nije tako dostupna. Iako su ju doktori odbili testirati, Horler je priznala da je pozitivna. Reč je o blažem obliku virusa. - Još se navikavam na činjenicu da sam zaražena, ali ionako sam se celi život nastojala izolovati od sveta, pa karantin neće puno uticati na moju svakodnevicu - dodala je voditeljka, a onda zamolila pratoce i fanove da se drže saveta lekara i čuvaju jedni druge.

Radi vlastite sigurnosti odlučila je nabaviti test čija se cena uopšte nije tako dostupna. Iako su ju doktori odbili testirati, Horler je priznala da je pozitivna. Reč je o blažem obliku virusa.

- Još se navikavam na činjenicu da sam zaražena, ali ionako sam se celi život nastojala izolovati od sveta, pa karantin neće puno uticati na moju svakodnevicu - dodala je voditeljka, a onda zamolila pratoce i fanove da se drže saveta lekara i čuvaju jedni druge.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CASCADA (@cascada_official) on Mar 24, 2020 at 11:55am PDT