Anđelina Džoli
EPA/NEIL HALL
Anđelina Džoli

EPA/NEIL HALL

Foto: EPA/NEIL HALL

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Anđelinin otac je čuveni holivudski glumac Džon Vojt koji je vlasnik Oskara, Zlatnog globusa i nagrade BAFTA.

Džon Vojt

Profimedia

Džon Vojt nekad, Foto: Profimedia

O lepoti Džolijeve uvek se priča sa oduševljenjem, a najviše komentara privlače njene pune usne. Međutim, kada pogledamo fotografiju njenog oca, shvatamo da su geni čudo. I Džon ima vrlo pune usne, pa je očigledno da je glumica to nasledila a ne da se podvrgla estetskoj hirurgiji kako su je mnogi osuđivali.

Džon Vojt

Profimedia

Džon Vojt danas, Foto: Profimedia

Anđelini je otac bio najveća pomoć u karijeri, pa se već sa 7 godina pojavila u filmu "Lookin' to Get Out", ostvarenju u kojem je koscenarista i glavni glumac bio njen otac, a 1986. i 1988. je zajedno sa njim kao tinejdžer prisustvovala dodeli "Oskara". Međutim, kada je započinjala glumačku karijeru, Džoli je odlučila da ne koristi prezime Vojt, jer je želela da dokaže svoj identitet kao glumica.

Anđelina Džoli

Tanjug/AP

Anđelina Džoli, Foto: Tanjug/AP

Anđelina i Bred se posle 3 godine dogovorili oko STARATELJSTVA NAD DECOM! Odluka koja je iznenadila svet!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 21.07.2019. 08:53 - 21.07.2019. 14:21 Konačno! Bred Pit i Anđelina Džoli, Foto: Profimedia.rs Bred Pit (55) i Anđelina Džoli (44) nikako ne mogu da se dogovore oko starateljstva nad decom, koje bi zadovoljilo obe strane, nakon što su pre nešto više od dve i po godine prekinuli ljubavnu vezu.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!