Dženifer Lopez
Profimedia
Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Par se pre dva dana pojavio u fitnes centru na Floridi čiji je vlasnik upravo pevačicin dečko, a na trening su stigli u pratnji obezbeđenja. Mnogi su bili iznenađeni činjenicom da njih dvoje sa sobom nisu nosili opremu za trening, već su se pojavili u trenerkama, što je bio pravi šok za paparace.

Ipak, kako bi ostala dosledna svom stilu i prikazivanju skupocenih stvari, Dženifer Lopez je sa sobom nosila skupocenu torbu marke "Birkin", čija cena iznosi tričavih 14.000 dolara.

Zanimljivo je da je to njihovo prvo pojavljivanje u tom popularnom fitnes centru, koji je u Rodrigezovom vlasništvu. Kako su inostrani mediji objavili, reč je o sali od 11.000 kvadratnih metara, a članarinu za tako luksuznu teretanu sebi mogu da priušte samo oni sa dubljim džepom.

Dženifer Lopez

Profimedia

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dženifer i Aleks su se zadržali u teretani oko sat vremena, da bi nakon toga u pratnji obezbeđenja napustili zgradu držeći se za ruke. Pevačica je bila nasmejana i raspoložena, a kako i ne bi kada trenira sa svojim dečkom.

Latinodiva je pre godinu dana započela vezu sa poznatim sportistom, a mnogi im nisu predviđali lepu budućnost. Ipak, par je opstao.

- Aleks je bio veoma samouveren i puno je pričao na prvom sastanku. Imam utisak da me je smatrao glasnom osobom, ali to nije tako - ja obično slušam. Govorio je o svojim planovima u vezi sa bejzbolom, o tome da li želi ponovo da stupi u brak, na sve teme koje su uobičajene na prvom sastanku - opisala je nedavno Džej Lo kako je izgledao njihov prvi sastanak.