Tejlor Svift
screenshot Youtube
Tejlor Svift

screenshot Youtube

Tejlor Svift, Foto: screenshot Youtube

Planetarno popularna pevačica Tejlor Svift tužila je di-džeja Dejvida Mulera za seksualno zlostavljanje.

Pevačica tvrdi da je di-džej pokušao da je siluje na njenom koncertu pre četiri godine u bekstejdžu.

- Zgrabio me je, i to me nije puštao neko vreme. Ruka mu je ostala zakačena za moju golu zadnjicu dok sam se odmicala od njega. Nakon što se to desilo, osećala sam se kao da mi je neko isključio ličnost - rekla je pevačica na sudu, a potom opisala kako ju je Murel napastvovao u bekstejsžu.

- Bio je isuviše zauzet grabeći me za du*e ispod suknje, tako da nije stigao da me zgrabi i van nje. Nije dodirnuo moja rebra. Nije dodirnuo moju ruku, niti šaku, zgrabio je moje golo du*e - rekla je ona.

Advokat Dejvida Muler sudiji je priložio fotografiju na kojoj Sviftova i Muler poziraju zajedno te večeri kada pevačica tvrdi da je napastvovana i pitao je zašto joj suknja, ako ju je već di-džej spopao, nije naborana, na šta je ona oštro reagovala:

- Zato što se moja zadnjica nalazi na zadnjoj strani mog tela. Neću dopustiti da Vi i Vaš klijent prebacite krivicu na mene, zato što ja nisam kriva za to - kazala ej pevačica i tako završila svoje svedočenje.

Tejlor Svift

Profimedia

Tejlor Svift, Foto: Profimedia

Ipak, sudija Vilijam Martinez odbacio je ceo slučaj zbog nedovoljno dokaza.

Ovaj slučaj je šokirao svetsku javnost, jer pevačica nikada do sada nije govorila o seksualnom zlostavljanju, a od nemilog događaja se pojavljivala u medijima.