Britani i Kelan Lac
Printscreen/ Instagram
Britani i Kelan Lac

Printscreen/ Instagram

Britani i Kelan Lac, Foto: Printscreen/ Instagram

Britani i Kelan Lac obavestili su javnost putem društvene mreže Instagram da su postali roditelji devojčice Aštin Lili Lac, u petak 26. februara. Supruga nekadašnje zvezde „Tvajlajta” porodila se u ponedeljak.

Padala je kiša, sneg, bilo je mnogo hladno. A pošto se rodila, osvanulo je sunčano jutro, mirno, a zima se polako povlačila – prisećala se ponosna majka i dodala

- Simbolično, pošto su naše duše bile gotovo zaleđene čitavu godinu, dok nam nije došla ona. Ugrejala nas je i ljubav koju osećamo prema njoj je neverovatna - rekla je ona.

Naime, par je prošao kroz pravu životnu dramu, pošto je Britani prethodnog puta izgubila bebu u šestom mesecu. Tada je, takođe, trebalo da dobiju devojicu.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Kellan Lutz (@kellanlutz)

Bilo je pravo zadovoljstvo biti tvoja mama ovih meseci, devojčice. Neverovatna je radost bila videti ti lice na ekranu, osećati tvoje male pokrete u stomaku. Ne znam zašto je ovo moralo da se desi, ali neki deo mene veoma je zahvalan što nikada nisi i niti ćeš osetiti kako je kad te srce boli od tuge – poručila je bila skrhana Britani, u velikoj ispovesti.

PROČITAJTE JOŠ: