Lejdi Gaga
EPA/CLAUDIO ONORATI
Lejdi Gaga

EPA/CLAUDIO ONORATI

Lejdi Gaga, Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Psi pevačice Ledi Gage (34) vraćeni su pevačici u petak uveče, nepovređeni, javila je policija Los Anđelesa.

- Žena je pronašla pse i obratila se osoblju Lejdi Gage da ih vrati. Identitet žene i mesto na kojem su psi pronađeni ostaće tajni zbog aktivne kriminalističke istrage i njene sigurnosti - piše u saopštenju policije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Francuski buldozi Koji i Gustav vraćeni su pevačici, dok je treći pas, Miss Asia, pobegao prilikom pucnjave na Rajana Fišera (30), šetača pasa Lejdi Gage. Pas je nakon pucnjave pronađen i ni on nije povređen.Policija želi da utvrdi jesu li napadači ukrali pse znajući kome pripadaju ili su ih samo želeli preprodati zbog zarade.

Nakon nesrećnog događaja, Rajana su prevezli u bolnicu i njegovo stanje nije poznato, a kako je objavljeno on je 4 puta upucan u grudi.

Lejdi Gaga ponudila je 500.000 dolara kako bi joj bili vraćeni kućni ljubimci, što je i javno objavila na Tviteru.

- Ako ste ih nesvesno kupili ili pronašli, nagrada je ista. Nastaviću da te volim, Rajanu Fišeru, rizikovao si svoj život da bi se borio za našu porodicu. Ti si heroj zauvek! - napisala je Gaga.

Veruje se da je ženi koja je pronašla i vratila pse data nagrada od pomenutih pola miliona dolara, iako to nigde nije zvanično potvrđeno.

Pročitajte još