Mark Volberg
Printscreen/ Instagram

Mark Wahlberg na Instagramu je objavio fotografiju koja prikazuje dramatičnu telesnu transformaciju kroz koju je prošao u samo tri nedelje zbog nove uloge u filmu 'Otac Stu'.

Američki glumac proteklog meseca u emisiji Jimmy Kimmel Live! otkrio je da planira nabaciti 13 kilograma u šest nedelja, a u ponedeljak je sa svojih 16.3 milijuna pratioca podelio napredak.

- Prije tri nedelje i danas. Zahvaljujući kuhinji @chef_lawrence_d - napisao je ispod dve fotografie koje prikazuju Wahlberga bez majice. Na jednoj se vide isklesani trbušnjaci, a na drugoj, snimljenoj nakon samo tri nedelje lako se može primetiti koliko se udebljao, a od trbušnjaka nema ni traga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Dok je govorio o planovima da se udeblja i rekao je kako će jesti sve što mu dođe pod ruku, nakon što je dug period bio na strogom režimu prehrane.

- Želim ići u pekare, želim jesti palačinke, želim jesi što god mi dođe pod ruku - kazao je glumac koji je 2018. šokirao obožavatelje kad je otkrio svoj do detalja isplaniran dan.

Tada je rekao se obično ustaje u 2.30 po noći i da se 15 minuta moli. U 3.15 doručkuje, a onda vežba od 3.40 do 5.15 sati. Zatim ponovno jede pa se tušira. Do 7.30 igra golf, malo odmori i nešto 'prigrize', a u 9.30 ide u saunu gde se oporavlja od treninga. Nakon toga usredsređen je na posao, bilo da se radi o njegovoj holivudskoj karijeri ili njegovim investicijama. Ovaj 49-godišnji glumac, naime, ima svoj lanac restorana Wahlburgers. Slobodno vreme posvećuje porodici.

Njegov raspored neke je ostavio u neverici, pa su se mnogi pitali je li istina to što je objavio na Instagramu.