Ešli Grejem
Profimedia
Ešli Grejem

Profimedia

Ešli Grejem , Foto: Profimedia

Najpoznatija plus sajz manekenka na svetu, Ešli Grejem, će uskoro po prvi put postati mama. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lepu vest je je objavila na devetu godišnjicu braka sa Džastinom Irvinom, a uz video sa suprugom na kome se vidi trudnički stomak je napisala: 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Aug 14, 2019 at 6:29am PDT

 

– Pre devet godina udala sam se za ljubav svog života. Bilo je to predivno putovanje s mojom najdražom osobom na svetu. Danas se osećamo tako zahvalno, uzbuđeno i blagoslovljeno jer možemo da proslavimo proširenje porodice. Srećna godišnjica. Život će postati još lepši – napisala je Ešli uz snimak na kojem joj se već vidi trudnički stomačić.

Ešli Grejem

Profimedia

Ešli Grejem, Foto: Profimedia

Ona je u brak sa Ervinom ušla a da prethodno nisu imali se*sualne odnose. Celibatom su testirali međusobno poverenje. Danas važe za jedan od najskladnijih parova na svetskoj javnoj sceni.

Manekenka priznala: DROGIRALA sam se i spavala sa POGREŠNIMA!

AUTOR: Srbija danas/I. F. DATUM I VREME: 09.07.2018. 12:40 Uprkos svemu nije odustala. Ešli Grejem, Foto: promo POSTAO OPASAN IGRAČ Gastoz se oglasio nakon pobede, ODBRUSIO svima koji su mu SUDILI! Ešli Grejam je lepotica koja je pre dve godine postala prva "plus size" manekenka koja se pojavila na naslovnoj strani magazina "Sports Illustrated Swimsuit Edition" čime je dokazala da su obline ponovo u modi.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!