Bred Pit
Shutterstock
Bred Pit

Epa/ETTORE FERRARI

Bred Pit, Foto: Epa/ETTORE FERRARI

Bred Pit trenutno je u žiži javnosti zbog novog hit filma "Bilo jednom u... Holivudu". Glumac je ovim povodom dao veliki intervju za "The New York Times", u kom je između ostalog otkrio do sada nepoznate detalje svog života.

Pit se prisetio detinjstva i činjenice kako je vaspitavan da ne pokazuje slabost, te da tek sad, u zrelim godinama, sebi ponekad dozvoli da bude ranjiv.

PROČITAJTE I:

 

"Uzeo sam stvar na kraju u svoje ruke i odrekao se alkohola", rekao je Pit, i priznao da je 18 meseci odlazio na sastanke anonimnih alkoholičara nakon što je Džolijeva predala papire za razvod.

Glumac je otkrio i da je grupa okupljala samo muškarce, a da mu je pomoglo to što su svi bili otvoreni i spremni da pokažu svoje greške.

Bred Pit

Shutterstock

Bred Pit, Foto: Shutterstock

"Gledate sve te muškarce koji sede u krug i sasvim iskreno progovaraju o najintimnijim stvarima, a tako nešto nikada pre toga nisam doživeo. To je bilo moje sigurno mesto gde su osuđivanja svedena na minimum, a i ja samog sebe nisam puno osuđivao", ispričao je.

PREPORUČUJEMO I:

 

 

Slavni 55-godišnjak tu nije stao sa priznanjima, već je otkrio da se pored alkoholizma, borio i sa zavisnošću od narkotika, te da je na vrhuncu slave gotovo svakodnevno konzumirao marihuanu.

Bred Pit

Shutterstock

Bred Pit, Foto: Shutterstock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO 

Otkrivamo kada se Veljko Ražnatović ženi