POTRESNA ISPOVEST Mira: Reditelj mi je gurao kondom u usta, gušila sam se!

Mira Sorvino koja danas ima 50 godina kaže d aju je kao 16-godišnjakinju zlostavljao reditelj tokom jedne audicije za film i da je ona sve to prijavila holivuskoj organizaciji za međunarodne medije, prenosi "Daily Mail".

Mira Sorvino
Mira Sorvino, Foto: printscreen

OVO JE OZBILJNO Produkcija otkrila dugo čuvanu TAJNU LETNJEG KAMPA

Ime reditelja nije htela javno da objavi, ali je objasnila da joj je karijera već na početku uništena jer nije želela da spava sa "glavnim ljudima".

- Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim - rekla je Sorvino.

Ta audicija bila joj je jedna od prvih u glumačkoj karijeri.

KOMŠIJE I MAJKA IMALI PROBLEM ZBOG NJIH Sloba otkrio detalje veze sa Kijom koje niko nije znao

Oskarovka je, kako kaže, izgubila puno prilika u velikim filmovima zbog čvrstih stavova. Takođe, rekla je i da ju je i tokom kasnijih audicija seksualno uznemiravao veliki reditelj koji je dobio nekoliko Oskara. Mira mu je jasno rekla da ne želi da ima odnos sa njim.

OVOM PORUKOM POTVRDILA DA NIJE LAŽ Imala je 13 godina kada je POTRESLA Balkan svojim glasom, a pre PET DANA se UDALA sa 18 GODINA!

- Oh, mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali ovde jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu sa vama - rekla je Sorvino i zbog te izjave je sigurna da nije dobila ulogu.

Mira Sorvino se inače nalazi na listi žena koje su Harvija Vajnstina optužile za seksualno uznemiravanje.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: Ivan T
  12/07/2018 - 15:10
  Strašno...lepa žena....a kad oće da bude poznata...šta je očekivala.
 • Korisnik: VladimirR
  12/07/2018 - 15:02
  Nemojte žene više. Pa sada će svet samo potvrditi ono što je i do sada mislio o glumicama i pevačicama. Razumemo da u toj branši neke stvari funkcionišu na specifičan način ali opet to nikako da izazove odbojnost i da se niko više ne prijavljuje na kastinge i audicije.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs