Megan i Elizabeta
Profimedia
Megan i Elizabeta

Profimedia

Megan i Elizabeta, Foto: Profimedia

Iako je odnos kraljevske porodice sa vojvodama od Saseksa, a naročito sa Megan Markl, ozbiljno narušen nakon intervjua koji su bivša glumica i princ Hari dali Opri Vinfi, britanski mediji pišu kako se Megan ipak čula sa kraljicom Elizabetom pre sahrane princa Filipa.

Ako je verovati pisanju magazina People, Megan se čula sa bakom svog supruga, i navodno uključila i malog Arčija u razgovor kako bi malo razveselila tužnu kraljicu. Deo britanske javnosti dočekao je ovu vest sa oduševljenjem, dok mnogi sumnjaju u plemenite namere odbegle vojvotkinje.

Osim sa kraljicom, Megan se svakodnevno čula i sa svojim suprugom, znajući koliko mu je teško pala smrt dede Filipa, ali i razdvojenost od nje i sina.

Princ Hari i Megan Markl

Shutterstock

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Shutterstock

Navodno ga je sve vreme uveravala kako su ona i Arči dobro, kako bi se bar malo opustio, ali je Hari požurio da se vrati svojoj porodici dva dana nakon sahrane, a dan pre 95. rođendana kraljice Elizabete, koji su mnogi videli kao priliku da porodica izgladi međusobne odnose.

Podsetimo, Megan Markl nije prisustvovala sahrani princa Filipa, a kao razlog navedena je trudnoća vojvotkinje. Međutim, pojavili su se navodi kako bivša glumica nije želela da dože na sahranu jer je bila sigurna da će biti u centru pažnje, što nije želela.