Megan Markl
EPA/NIGEL RODDIS
Megan Markl, Foto: EPA/NIGEL RODDIS

U prilog tome, da je Megan imala nameru da sedne na tron kraljice Elizabete, mogla bi da govori i fotografija nastala 1996. godine, ispred Bakingemske palate. Naime, Megan se na putovanju, sa drugaricom fotografisala ispred Bakingemske palate. Dvadeset dve godine nakon što je postala supruga vojvode od Saseksa, Megan je kao tinejdžerka sedela na ogradi i pravila bezazlenu fotografiju, ili je po sredi nešto sasvim drugo? Jer ova fotografija poslužila je kao potvrda svima onima, koji smatraju da Megan Markl ima mnogo veći plan za svoju porodicu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official)

Podsetimo, veridba princa Harija i Megan Markl nije prošla bez komenatara o njenom poreklu, ali i braku koji je prethodno imala. Megan je doslovno bila potpuno van svih standarda, koje je kraljevska porodica imala, kada je u pitanju sklapanje brakova njenih članova. Upravo zbog toga i danas uz ime vojvotkinje od Saseksa stoje određene kontroverze, čiji je ona čini se, samo fiktivni akter.

Njena ljubav prema princu Hariju, konstantno je ostajala u senci priča o njenoj nepodobnosti, o njenom "paklenom planu" da zauzme tron, o nameri da Harija odvoji od kraljevske porodice. U znaku tih priča i fotografija ispred Bakingemske palate, pogrešno je shvaćena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: