POTPUNA TRANSFORMACIJA Megan Markl se prvi put na televiziji pojavila pre 26 godina, a bila je toliko drugačija da je teško poverovati da je to ona! (VIDEO)

Kao da nije ista osoba...

Megan Markl
Foto: Shutterstock

Tabloidi danas prate svaki korak lepe Megan Markl, čak i više nego u periodu kada se bavila glumom u Holivudu, a utrkuju se i u tome ko će pronaći više novih detalja vezano za njenu prošlost.

Tako je nedavno otkriveno da se vojvotkinja od Saseksa na malim ekranima pojavila kada je imala samo 11 godina, a još tada je imala jasno definisan stav i bila sklona da feministički razmišlja.

Naime, Megan je u tom periodu zajedno sa svojim školskim kolegama dobila zadatak da pogleda neoliko aktuelnih reklama i da prokomentariše poruke koje šalju. Ona je trebalo da razmisli o tome kako je u njima predstavljena žena i kakav je njihov položaj.

SVET BRUJI O OVOME! Megan Markl ponovo trudna?! Četiri meseca nakon rođenja sina pokazala stomak?!

Nakon što je pogledala nekoliko reklama, ona se osvrnula na to koliko je akcentovana uloga žene u domaćinstvu.

"Mislim da nije u redu da devojčice odrastaju misleći da su mame one koje sve rade", rekla je tada 11-godišnja Megan i dodala kako se u svakoj trećoj reklami može čuti nešto što može da povredi nečija osećanja.

No, tu nije kraj - ovu Amerikanku je pkolski zadata toliko inspirisao, da je rešila i da napiše pismo kompaniji "Procter&Gamble" zbog reklame za proizvode za čišćenje u kojoj se spominju samo žene. Ova njena inicijativa urodila je plodom, pa je kompanija na kraju zaista izmenila reklamu i reč "žena2 promenila sa rečju "ljudi".

Javnost je tada bila oduševljena inicijativom slatke, pegave , kovrdžave devojčice, a priča o njoj obišla je svet... Niko nije ni slutio da će pomeriti granice savremenog društva i postati deo britanskog dvora.

Ali, mnogo smo se puta uverili da život piše romane, pa je tako bilo i ovog puta... I dan danas se ova 37-godišnjakinja zalaže i bori za prava žena kako u razvijenim, tako i u onim manje naprednim društvima, a u tome joj je velika podrška i suprug Hari.

Megan Markl
Foto: Profimedia

BONUS VIDEO

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao.

Sloba Radanović na Alo žurci pre incidenta sa Kijom! Evo šta nam je sve ispričao.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi