Megan Markl
Profimedia
Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Princ Hari i vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, njegova supruga, navodno očekuju bebu!

Posle sedam meseci od rođenja sina Arčija, britanski i američki mediji pišu da će ona i princ Hari ovoga puta dobiti devojčicu.

PROČITAJTE JOŠ:

O trudnoći su glasine krenule nakon što je Megan početkom ovog meseca snimljena u javnosti kako se drži za stomak, a kako je to stalno radila u trudnoći sa sinom Arčijem, javnost je zaključila da to može značiti samo jedno.

Prema pisanju američkog "OK!Magazina", Megan je trudna oko četiri meseca i čeka devojčicu. Megan i Hari su navodno presrećni.

"Oduvek su pričali da bi voleli da imaju dvoje dece sa malom razlikom u godinama. Kada je Megan saznala da čeka drugo dete, samo nekoliko meseci nakon što je rodila Arčija, ona i Hari su bili van sebe od sreće. Hari je već odabrao ime Dijana po svojoj pokojnoj majci. Megan se s time u potpunosti slaže jer zna koliko mu je ona značila", izjavio je anonimni izvor za New Idea.

Megan Markl i Princ Hari

DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

Foto: DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS /

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Čuvena Rubi ima 41 godinu i jedna je od najlepših baka sveta, a tek da vidite kako joj sin i snajka izgledaju! (FOTO)

AUTOR: Blic Žena/G.T DATUM I VREME: 18.11.2019. 07:00 Uživa Barbara Mori, Foto: Screenshoot Youtube Publika ju je u seriji "Rubi" i volela i osuđivala zbog beskrupuloznog ponašanja. A ona danas još lepša nego pre. Meksička glumica i bivša manekenka Barbara Mori (41) pojavila se nedavno u Meksiku na premijeri Netfliksove serije "Monarca".