Princ Hari i Megan Markl
Shutterstock
Princ Hari i Megan Markl

Shutterstock

Princ Hari i Megan Markl, Foto: Shutterstock

Njegovi roditelji Hari i Megan će tom prilikom kraljici Elizabeti (95) uputiti poziv preko Zuma, kako bi svi zajedno proslavili rođendan sina i praunuka, tvrdi izvor blizak porodici.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Meghan Markle ? (@meghanmarkle_official)

Uprkos napetostima u odnosu princa Harija i princa Vilijama, očekuje se da danas na to nakratko "zaborave" kako bi barem onlajn pozivom obežili Arčijev rođendan.

Naime, maleni Arči već duže vreme živi sa roditeljima u Severnoj Americi zbog čega je udaljen od gotovo svih svojih rođaka.

Zbog toga će danas imati virtuelni sastanak s njima. Arči će se preko kamere videti sa prinčevima Đorđom i Luisom i princezom Šarlot.

Prema pisanju britanskih medija, veruje se da će Hari i Vilijam danas svoje razlike u mišljenjima ostaviti sa strane, barem na sat vremena, kako bi obeležili poseban dan malog Arčija.

- Želim Arčiju Mauntbaden-Vindzoru danas vrlo srećan drugi rođendan, stoji u poruci objavljenoj na Tviteru kraljice Elizabete, a slične želje poslali su i Arčijev deda, prestolonaslednik princ Čarls kao i njegovi stric i strina princ Vilijam i supruga Kejt.