Megan Markl i Princ Hari
EPA/ANDY RAIN
Megan Markl i Princ Hari, Foto: EPA/ANDY RAIN

Ceo svet već priča o nikad otvorenijem intervjuu na koji su Megan Markl i princ Hari pristali da urade sa čuvenom Oprom Vinfri. Ona je, naime, dobila priliku da bez ikakve cenzure razgovara sa parom i pita ih šta god da poželi, a klip od svega trideset sekundi koji već „hara” internetom izazvao je brojne, burne reakcije.

Oko njih dvoje se iznova podigla ogromna prašina već zbog najave – u kojoj je Hari izgovorio da se „plašio ponavljanja istorije”, pa da je tako i odlučio da je vreme da se povuče i sa svojom suprugom i sinom ode iz kraljevske porodice. Odluka jeste bila teška, ali „uradio je ono što bi svaki muž i otac na njegovom mestu uradio”. Trudna Megan za to vreme bila je tiha i sedela je sa rukom položenom na stomaku.

Opra ju je potom upitala kako je, da bi tek otkrila da je život u kraljevskom okruženju „skoro za ne preživeti”.

Skoro za ne preživeti – zvuči kao da je došlo do prelomne tačke… Da li ste bili tihi ili su vas ućutkivali? – upitala je zatim voditeljka, i sama iznenađena iskrenošću para, koji je s njom razgovarao 90 minuta.

U predstavljenih 30 sekundi, Hari je rekao da mu je „laknulo” što se otvara sa Megan pored sebe pa dodao da „ne može da zamisli kroz šta je njegova majka prošla kad je sama bila u tom procesu toliko godina unazad”.

Bilo je to neverovatno teško za nas, ali bar smo imali jedno drugo – istakao je princ.

Sumnja se da će i samo ova najava intervjua uvećati strahove Bakingemske palate da će intervju o takozvanom „Megzitu” stvarno biti „bez kočnica”, kao što se za sada i čini da jeste.

PROČITAJTE JOŠ: