VLADARKA IZ SENKE Medvedev danas blokira Beograd, a ovo je jedina žena koja zna sve njegove tajne! Upoznajte Svetlanu! (FOTO)

Poznaje ga do srži...

Dmitrij Medvedev, Svetlana Medvedev
 Foto: Profimedia

Dmitrij Medvedev danas stiže u Srbiju povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu.

Premijer Ruske Federacije i bivši predsednik ove zemlje Dmitrij Medvedev danas je glavna tema domaćih medija, a ovo je Svetlana, žena sa kojom je od 1993. godine u braku i koja mu je već godinama najveća podrška.

Onaj najvidljviiji deo medijskog imidža Svetlane Medvedev jeste njen stil odevanja. Svetlana je uvek adekvatno odevena, odana klasičnoj eleganciji, a ponekad i glamurozna i izuzetno svečana, savršeno u skladu sa ruskom verzijom elegancije.

Dmitrij Medvedev, Svetlana Medvedev
Foto: Profimedia

Kao prva dama, nije pripadala grupi onih nevidljivih, ali nije bila nimalo nametljiva. Kada se pojavljivala sa suprugom, bila je "žena koja prati svog muža", nije jurila za pažnjom.

Odavala je utisak ozbiljne i odmerene žene. A kada je dobijala svojih pet minuta u javnosti, bila je spremna za govore.

Najvažnije polje njenog delovanja bila je promocija umetnosti i humanitarni rad.

Imidž i interesovanja nije promenila ni kada je došla na mesto supruge premijera. Ali se nimalo ne ustručava da bude još zastupljenija u javnosti.

SVI ZNATE BOŽU ZVANOG PUB Lik iz poznate Balaševićeve pesme stvarno postoji! Pevač otkrio koliko novca je mogao da osvoji i kako su ga čuvali od policije!

Dmitrij Medvedev, Svetlana Medvedev
Foto: Profimedia

Svetlana jeste žena koja iza senke vuče važne poteze i utiče u određenoj meri na društveni život u Rusiji.

Njen društveni aktivizam ima niz dodirnih tačaka sa političkom sferom u kojoj se kreće njen muž. Ali nije to jedina dodrina tačka između poznatih supružnika.

Svetlana i Dimitrij su vršnjaci, oboje imaju 54 godine. Žena ruskog premijera rođena je u vojničkoj porodici, kao najmađe dete, a budućeg muža je upoznala u srednjoj školi, nadomak Lenjingrada.

GODINA DANA OD SMRTI DIVE Bila je tri puta u braku, proglašena je za glumicu veka, a jedina je koja je dobila prestižnu nagradu!

Dmitrij Medvedev, Svetlana Medvedev
Foto: Profimedia

Nakon završetka srednje škole upisala je Fakultet ekonomskih nauka u Sankt Peterburgu, ali je odustala od redovnog obrazovanja zbog posla. Posle udaje je došla diplome (baš kao i njen suprug). A dve godine nakon venčanja rodila je sina Ilju i posvetila se majčinstvu.

Dugogodišnji bračni staž i godine i godine ljubavi učinile su da Svetlana do srži upozna Medvedeva, a gde je znanje to je i uticaj. I to se može smtrati prvi razlogom njenog uticaja iza senke.

"SVI SU ME NAPUSTILI" Neda Arnerić progovorila o emotivnim trenucima nakon izlaska iz bolnice: "Srećna sam što nemam decu"!

BONUS VIDEO

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi