Žana Raskazova
printscreen
Žana Raskazova

printscreen

Žana Raskazova, Foto: printscreen

Žana Raskazova, ruska manekenka iznenada je preminula.

Naime, Žana se srušila pred grupom svojih prijatelja, a zdravstvenih problema do tada nije imala i ništa nije ukazivalo da bi mogla da se desi tragedija.

Policija trenutno istražuje smrt 29-godišnje manekenke, a njen blizak prijatelj Aleksander, koji je bio sa Žanom u kobnom trenutku, otkrio je da je danima pre smrti izlazila i opijala se.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog iscrpljenosti je Žana zamolila doktora iz privatne klinike da dođe da joj pruži detoks tretman, ali je moguće da on nije znao da ona uporedo uzima još različitih lekova.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Jun 6, 2019 at 1:43am PDT

Posle primljene infuzije devojka je zaspala, ali ju je on probudio kada je shvatio da "veoma čudno diše". Ona je ustala, zaputila se prema kuhinji, a onda počela da se guši i srušila se.

Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt. Spekuliše se da je smrt uzrokovana uzimanjem nekog leka koji nije smeo da se kombinuje sa onima koje je već konzumirala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jaklin (@fakemooddd) on Jul 5, 2019 at 9:41am PDT

Ova dama tokom karijere krasila je naslovnice časopisa poput "Playboy" i "FHM", a pored toga radila je i kao DJ po poznatim moskovskim klubovima. Na društvenim mrežama ju je pratilo više od 800 hiljada ljudi.

Niko ne zna da je on OTAC Anđeline Džoli: Kada ga vidite biće vam jasno od koga je nasledila divne oči i pune usne! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 14.08.2019. 07:00 Svako ima svoju karijeru, ne ističu da su otac i ćerka... Foto: EPA/NEIL HALL Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta, ali osim o bivšem suprugu Bredu Pitu , o njenom privatnom životu se malo zna.

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!