Madona
Tanjug/AP
Madona, Foto: Tanjug/AP

Madona je na dodeli MTV nagrada dobila priliku da održi govor u čast preminule Arete Frenklin. Sudeći po reakcijama publike i kritičara, Madona je sve razočarala!

Naime, kraljica popa je u govoru koji je trajao 10 minuta  iskoristila priliku da se priseti početaka svoje karijere kao pevačice i plesačice. Svi su očekivali da će pričati o soul divi koja je umrla prošle nedelje u 76. godini posle teške bolestim međutim Madona je uglavnom pričala o sebi.

Pričajući o svojoj karijeri i anegdotama iz života, Madona je pomenula Aretu tek jednom, i to pričom o audiciji na kojoj je pevala upravo njenu pesmu.

"Areta Luiz Frenklin je promenila kurs mog života. Napustila sam Detroit sa 18 godina i 35 dolara u svom džepu. Moj san je tada bio da postanem profesionalna plesačica. Tada sam odlučila da nastupim na jednoj audiciji sa Aretinom pesmom - i prošla", rekla je Madona u svom govoru.

Bio je to trenutak kada je publika aplaudirala na pomen preminule pevačice, ali Madona nije uspela da popravi utisak bez obzira na priču i svom životu.

Ovo nije prvi put da se Madona blamira na ovakav način. Slično se desilo kada je govorila u čast Prinsa 2016, kao i Majkla Džeksona 2009. godine. Tradicija se nastavila i ove godine. Ubrzo nakon Madoninog govora, Tviter se usijao od komentara koji osućuju kraljicu popa.