Lejdi Gaga
Printscreen
Lejdi Gaga

EPA/CLAUDIO ONORATI

Lejdi Gaga, Foto: EPA/CLAUDIO ONORATI

Pevačica i Oskarovka Lejdi Gaga je optužena da je pesma koja joj je donela planetarni uspeh zapravo plagijat. Pevačica je na meti je astronomske tužbe zbog krađe pesme "Shallow"!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, posle navoda da je u ljubavnom odnosu sa Bredlijem Kuperom, koji je posle ovih navoda i raskinuo vezu sa Irinom Šajk, pevačicu je tužio Stiven Rozen, koji tvrdi da mu je pevačica ukrala delove pesme "Olmost" (Almost) i upotrebila je u pesmi "Šelou"(Shallow) koja je postala globalni hit.

Zvezdu filma "The Star Is Born" su optužili po osnovu da je problematičan redosled akorda u pomenutoj pesmi, te da je to plagijat pesme "Almost".

 

On je podneo tužbu protiv pevačice i zahteva "milione i milione" dolara odštete, jer je pesma "Shallow" postala globalni hit, a on od toga nije video ni centa.

Lejdi Gaga

AP

Lejdi Gaga, Foto: AP

On je pre nekoliko meseci napisao u opisu sporne pesme na svom kanalu:

"Nekoliko puta mi je skrenuta pažnja na da pesma "Shallow "zvuči kao moja. Nisam istraživao, niti sam gledao film (čuo sam da je prilično dobar). Divim se Lejdi Gagi samo želim da se ovo razeši. Ne idem direktno za njom ili bilo koga direktno. Postoje i drugi pisci koji su napisali pesmu, uključujući Marka Ronsona itd. Konsultovan je profesionalni muzikolog koji se složio da su pesme slične. Nastavljam sa ovim kako bi i bilo ko drugi ispitao eventualne nepravde prema njima", napisao je pevač.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper ZAPALILI scenu na dodeli Oskara! Sve prštalo od emocija! (FOTO) (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 25.02.2019. 13:40 - 27.02.2019. 16:13 Nastup za pamćenje koji je podigao veliku prašinu oko odnosa dve zvezde filma "A star is born" Lejdi Gaga i Bredli Kuper su posle sinoćnog nastupa na Dodeli Oskara, još više podstakli priče o pravoj prirodi njihovog odnosa.

 

Gagin advokatski tim nazvao je ovu tužbu "drskim pokušajem iznude" i najavio da će se protiv nje boriti "svim raspoloživim sredstvima". Odbrana Lejdi Gage uzela je činjenicu da "nikada nije ni čula spornu pesmu javnosti nepoznatog autora" kao osnovni dokaz da je tužba neosnovana.

Lejdi Gaga

EPA/JUSTIN LANE

Lejdi Gaga, Foto: EPA/JUSTIN LANE

Ovo je samo jedan u nizu problema koje Lady Gaga ima zbog filma "A star is born", her su je, zbog "hemije" sa rediteljem i glavnim glumcem, optužili da je razorila vezu Kupera i Irine Šajk.

Lejdi Gaga, Bredli Kuper, Oskar 2019

EPA/AARON POOLE / AMPAS / HANDOU

Foto: EPA/AARON POOLE / AMPAS / HANDOU

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!