Lejdi Gaga
Instagram/printscreen
Lejdi Gaga

Instagram/printscreen

Lejdi Gaga, Foto: Instagram/printscreen

Pevačica trenutno boravi u Italiji zbog snimanja filma o dinastiji Guči, a njen dragi se potrudio da joj priredi veliko iznenađenje. Ona se na Instagramu pohvalila ogromnim buketom cveća koji joj je Majkl poslao, pa je tada otkrila emocije koje su je ponele.

Kad ti tvoj najbolji prijatelj pošalje sve cveće iz Rima na tvoj rođendan. Volim te, dušo. Jedva čekam da budem kod kuće s tobom i našim psima, to je sve što mi je potrebno – napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj grli ogromnu korpu s cvećem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Podsetimo, Gaga je vidno zaljubljena u Polanskog, nakon što je doživela krah ljubavi kada je raskinula veridbu sa Kristijanom Karinom. Pevačicin partner s kojim je od početka prošle godine, suosnivač je fondacije Sean Parker koja učestvuje u finansiranju velikih kompanija poput Nastera i Facebooka. Organizacija, stvorena 2015. godine, podržava filantropske projekte u sferama nauke, javnog zdravlja i umetnosti, sudeći po tome šta piše na njihovom sajtu. Majkl Polanski je takođe član instituta u San Francisku zaduženog za sponzorisanje istraživanja tretmana za lečenje od raka.

Dečko Lejdi Gage je studirao primenjenu matematiku i računarske nauke na Harvardu, a diplomirao je 2006. godine. Prvi put su ga mediji povezali sa pevačicom oko Nove 2020. godine, ali mediji ga tada još nisu identifikovali.

Par je viđen zajedno još pre praznika, a Gaga je potpuno luda za njim – rekao je izvor blizak pevačici za američki portal E! News i dodao:

– Vreme provode u Los Anđelesu, u Gaginoj kući. Retko se razdvajaju, a ona ga vodi na sve događaje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Iako je javnost još tada saznala za novu ljubav pop pevačice, priča je svoj vrhunac doživela tek kada su se zajedno pojavili na Super Bowlu, na kom je ona nastupala, a on, zajedno sa njenom majkom, posmatrao događaj iz VIP regije. Nekoliko dana nakon Super Bowla, Lejdi Gaga je potvrdila glasine o novom dečku, objavivši sliku sa njim na Instagramu.

Odlično smo se zabavili u Majamiju – napisala je tom prilikom. Može se reći da je Majkl Lejdi Gagi najveća ljubav koju je imala.