Džejms Bond
Youtube/Printscrn
Džejms Bond

Youtube/Printscrn

Džejms Bond, Foto: Youtube/Printscrn
 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Urusla Andress on the set of James Bond Dr. No | #ursulaandress #ursulaandressfan #jamesbond #DrNo #gorgeous #vintage #jamaica #beautiful

A post shared by Ursula Andress Fansite (@ursula_andress_fan) on Jan 23, 2020 at 9:07am PST

Andres, koja je u filmu iz 1962. glumila Hani Rajder koja traži predmete na plaži i bila prva Bondova devojka, fotografisana je kako izlazi iz okeana u bikiniju, držeći školjku i dok su joj korice za nož bile opasane o bokove.

– Njen bikini važi najpoznatiji na svetu – rekao je Brajan Čejns, šef akvizicije u “Profilima u istoriji”, i dodao:

– To je jedna od najupečatljivijih scena u celom Bond serijalu.

Prema njegovim rečima, Urusla je bila ta koja je pomogla bikinijima da postanu mejnstrim, započevši fenomen Bond devojke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#uruslaandress #gorgeous #vintage #oldhollywood #ursulaandressfan #bombshell #sexsy #beautifulbody #idol #ursulaandressmakeup #ursulaandressstyle

A post shared by Ursula Andress Fansite (@ursula_andress_fan) on Jul 22, 2020 at 4:36am PDT

Andres je prvo prodala bikini na londonskoj aukciji 2001. godine. Ostali predmeti uključuju pidžamu Rodžera Mura sa monogramom iz filma “Živi i pusti druge da umru”, koja se procenjuje na između 10.000 i 15.000 američkih dolara, zatim siva jakna sa potpisom koju je nosio zlikovac Ernst Blofeld u filmu “Dijamanti su večni”, koja se procenjuje na između 20.000 i 30.0000 dolara, i smaragdni ogrtač Džejn Sejmur iz filma “Živi i pusti druge da umru”, procenjene na između 60.000 i 80.000 dolara.

PROČITAJTE JOŠ: