Kristina Alpgejt
printscreen
Kristina Alpgejt

printscreen

Kristina Alpgejt, Foto: printscreen

Glumica Kristina Aplgejt (48) proslavila se ulogom Keli Bandi u kultnoj seriji "Married... with children". Iako je život od devedesetih nije mazio uspela je da se izbori sa svim nedaćama i da u 2019. godini zablista kao na početku karijere.

Kristina, kao Keli Bandi osvojila je publiku krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Glumica je još u tinejdžerskim danima postala poznata širom sveta. Tokom karijere bilo joj je teško da ponovi uspeh koji je imala sa kultnom serijom. Posle nekoliko neuspešnih filmova i serije "Samantha Who?", glumica je u 48 godini pronašla rolu života koja ju je vratila na velika vrata na male eksrane. Ove godine Kristina je imala glavnu ulogu u hvaljenoj seriji "Dead to Me". Karijera je bila puna uspona i padova, ali prave bitke glumica je vodila na privatnom planu.

Kristina Alpgejt

printscreen

Kristina Alpgejt, Foto: printscreen

Iza nje su dva propala braka i borba sa karcinomom dojke, koji joj je uklonjen 2008. godine nakon dvostruke mastektomije. Kristina je rekla da ju je opaka bolest naučila zdravijem načinu života i većoj hrabrosti. Glumica je 2017. godine otkrila da je uklonila i jajovod i jajnike kako bi dodatno smanjila rizik od ponovnog vraćanja raka.

Od 2001. godine do 2005. bila je u braku s dugogodišnjim partnerom i glumcem Džonatanom Šaočeom, a kao razlog rastanka naveli su "nepomirljive razlike". Godine 2009. glumica se viđala sa muzičarem Marinom Lenobelom. Godinu dana kasnije, na Dan zaljubljenih par se verio. Venčanje je usledilo 2013. godine u njihovom domu, a par zajedno ima ćerku Sejdi Grejs, koja je rođena 2011. godine.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Perfumería Benegas (@perfumeriabenegas) Lis 17, 2019 u 1:05 PDT

 

Između dva braka imala je i trnovitu vezu s fotografom i ribarom Liom Gravisom. Problem u vezi bila je njegova zavisnost o narkotike. Gravis je preminuo 2007. godine preminuo nakon predoziranja, što je Kristina teško podnela.

Kristina je jedna od onih glumica koja stari dostojanstveno.