Krisi Tajgen
EPA/Justin Lane
Krisi Tajgen

EPA/Justin Lane

Krisi Tajgen, Foto: EPA/Justin Lane

Američka manekenka i supruga Džona Ledženda, Krisi Tajgen podelila je sa pratiocima fotografiju usana kojom je sve zabrinula. Naime, Krisi je pokazala fanovima alergijsku reakciju koja je nastala nakon što je pojela koru pomorandže. Naime, njene usne su se toliko povećale da je jedva mogla da govori.

Iako su se fanovi zapitali o čemu se radi i donekle zaprepastili njenim izgledom, ona se našalila na svoj račun te je samo napisala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

– Hahaha, izgledam odlično! Nije to propast sa filerima – to mogu da vam kažem. Ne dajem ni pet para. Sve se desilo kada sam pojela čudnu koru pomorandže. Možda zbog pesticida izgledam kao tek otpakovana lutka na naduvavanje – napisala je manekenka na Instagramu, a pratioci su joj davali savete kako da ublaži alergiju.

Supruga pevača Džona Ledženda postala je veoma popularna na društevnim mrežama, jer sa publikom deli sve detalje svog života, naročito ju su je zavoleli kada je damama davala savete o trudnoći i porođaju. Nažalost, poznati par nedavno je izgubio bebu, usled komplikacija.

– Moje telo, juče. Iako više nisam trudna, kad god se pogledam u ogledalo, vidim kako je moglo da bude… Ne znam zašto i dalje imam stomačić, frustrira me to, iskreno. Svakako, ponosna sam na celo ovo ,,putovanje”. Volim trudnoću i zato sam tužna kad pomislim da više nikada neću biti… – napisala je tada Krisi na Instagramu.

BONUS VIDEO:

PROĆITAJTE JOŠ: