Gaće, muške
Profimedia
Šon Koneri, Foto: Profimedia

1. Šon Koneri

Legendarni Škot odavno je čuven po ovom pitanju, i to zahvaljujući koleginici Ursuli Anders koja je na snimanju jednog od filmova iz serijala o Džejmsu Bondu imala prilike da vidi njegovu muškost. Ipak, ostalo je nepoznato koliko je to njegovo u centimetrima.

2. Daniel Krejg

Konerijev naslednik kao agent 007, prema rečima njegove koleginice Džudi Denč, takođe je pozamašan po tom pitanju. Ali, kao i u Konerijevom slučaju, precizni podaci su nepoznati. Ipak, dame tvrde da je - pogolem.

3. Majkl Fazbinder

Za razliku od prethodne dvojice, on je u filmu “Sramota” pokazao koliko je obdarena. Glumica Šarliz Teron je posle tog filma rekla da Majkl i njegov penis uvek kod nje mogu imati podršku.

4. Lajam Nison

Dženis Dikinson je u svojoj autobiografiji pohvalila svog bivšeg supruga veoma preciznim rečima: “On ima najveći penis, kada skine pantalone iskoči boca 'Evian' vode."

Džej Zi, Foto: Profimedia

5. Džej Zi

Reper je prema opisima jedne obožavateljke dobio slične pohvale: "On ima džinovski penis, ali dosadan - kao boca od 'Pepsi kole'."

6. Džon Holms

Legendarni, ali i pokojni porno glumac. odavno slovi za jednog od najobdarenijih - imao je "vršnjaka" od 34 centimetra.

7. Tomi Li

Ko je gledao njegov kućni video sa Pamelom Anderson - sve zna! Ko nije, neka izgugla!

Frenk Sinatra, Foto: Profimedia

8. Frenk Sinatra

Ava Gardner je svog bivšeg supruga jednom prilikom opisala ovako: “Frenk je težak jedva sedamdeset kilograma, a šezdeset ima u svom organu!”

9. Peter Andre

Poznati pevač je bio u vezi sa manekenkom Keti Prajs Džordan, koja je za njegovog vršnjaka rekla da "ima dimenzije velikog TV daljinca."

10. Stiven Tajler

Pevača “Aerosmita” je jedna od grupi devojaka opisala rekavši da ima golem organ, koji mogu rukama da obuhvate pet devojka.

Komentari (3)

samo da kazem

12.08.2018 18:19

...a Don Dzonson?

XXL

12.08.2018 18:29

Naravno da muškarci ne vole da načinju temu na dužinu i obim svog 'ponosa' ali iz nekog svog malog iskustva nije mi bilo jasno zašto su devojke/žene pokazale zadovoljstvo i nakon dugog ljubavnog odnosa sa više 'doživljenih' sa 'standardnom' dužinom nego kratkog i jednog sa "ogromnim' gde su čekale da se takav partner što pre 'skine' sa njih nakon svršetka.

Pera Detlic

12.08.2018 18:59

Svi su oni iza Zmaja od Sipova.........