Prinčevi Vilijam i Hari
Tanjug/AP
Prinčevi Vilijam i Hari

Tanjug/AP

Prinčevi Vilijam i Hari, Foto: Tanjug/AP

Na sahrani princa Filipa, supruga kraljice Elizabete II, dogodio se prvi susret zavađene braće, prinčeva Harija i Vilijama, a posle emotivne službe u Kapeli Svetog Đorđa primećeni su kako zajedno odlaze i razgovaraju.

Diki Arbiter, bivši kraljičin sekretar za štampu, u emisiji "Dobro jutro Britanijo" rekao je da je princ Čarls verovatno želeo da njegovi sinovi to vreme iskoriste za "probijanje leda".

- Verovatno je Čarls naredio da ih ne čekaju automobili kako bi zajedno morali da prošetaju od kapele do dvorca - rekao je Arbiter i dodao:

- Jako bi me začudilo da to vreme braća nisu iskoristila za razgovor - rekao je on.

Princ Hari i princ Vilijam, kraljevsko venčanje

Tanjug/AP

Princ Hari i princ Vilijam, kraljevsko venčanje, Foto: Tanjug/AP

Da podsetimo, tokom sahrane svog dede, Vilijam i Hari su hodali uz kovčeg vojvode od Edinburga, ali odvojeno. Između njih stajao je rođak Piter Filips.

Nakon što su fotografije i snimci razgovora snnimljene posle ceremonije preplavile društvene mreže, mnogi su primetili zanimljivu situaciju u režiji Kejt Midlton.

Najpre je počela s njima razgovor, a onda se tiho povukla i ostavila braću da šetaju i pričaju, prvi put posle više godina.

Mnogi tvrde da je to vojvotkinja od Kembridža to uradila namerno kako bi ih ostavila da nasamo razgovaraju posle toliko vremena, a samim tim i pomirila.