Đus Vorld
Profimedia
Đus

printscreen

Đus, Foto: printscreen

Mladi reper Đus Vorld preminuo je pre nekoliko dana na čikaškom aerodromu. Policija je prethodno u njegovom privatnom avionu pronašla veliku količinu droge i oružja! Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali sada američki mediji otkrivaju bizarne okolnosti pred njegovu smrt.

Privatni avion repera bio je pretražen zato što su radnici na aerodromu dobili dojavu da bi u njemu mogle da se nalaze nedozvoljene supstance.

Upravo tokom pretresa, mladom reperu, koji je pre desetak dana proslavio 21. rođendan, pozlilo je nakon čega je prebačen u bolnicu i umro je.

Samo nekoliko nedelja ranije policija je u njegovom privatnom avionu pronađeno čak 30 kilograma marihuane, kao i tri pištolja, što je bio i razlog opreza policije. U prtljagu je bilo još opijata u tečnom obliku.

Vlasti u Čikagu tada nisu pokrenule nikakvu proceduru jer se "nije znalo čiji su to koferi, pošto je u avionu bilo više ljudi".

Đus Vorld

Profimedia

Đus Vorld, Foto: Profimedia

U trenutku kada mu je pozlilo, pozvana je Hitna pomoć i reperu je ubrizgan lek za tretiranje predoziranja, ali mu nije bilo pomoći. Ipak, tačan uzrok smrti biće poznat tek nakon autopsije i toksikoloških analiza.

Reperu je pravo ime bilo Džarad Higins i bio je najstrimovaniji, najlajkovaniji i najviše puta podeljeni izvođač platforme "Saund Klaud" u 2018. godini.

Đus Vorld

Profimedia

Đus Vorld, Foto: Profimedia