Kim Kardašijan
Screenshoot Instagram
Kim Kardašijan

Screenshoot Instagram

Kim Kardašijan, Foto: Screenshoot Instagram

Iako je sada zadovoljna svojim izgledom, otkrila je da se tokom drugog stanja osećala nesigurno, zbog čega čak i danas ima psihičke posledice.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian)

– Kada sam bila trudna sa Nort patila sam od preklampsije, zbog čega sam oticala nekontrolisano. Ugojila sam se i porodila šest nedelja ranije. Plakala sam svakog dana zbog onog što se desilo sa mojim telom uglavnom zbog pritiska od poređenja sa tim kako javnost smatra da bi zdrava trudnica trebalo da izgleda. Mediji su me poredili sa kitom, a gledanje u sve fotografije onlajn i u magazinima učinilo me je tako nesigurnom. Plašila sam se da li će ikada moje telo izgledati kao pre trudnoće – otkrila je Kardašijanova putem Instagram storija. Zludari komentari i njenih pratioca i javnosti uopšte, mnogo su je slomili, te se i stidela naslova u medijima.

Bila sam posramljena nedeljnim naslovnim stranama, koje su učinile moje nesigurnosti tako bolnim, pa nisam mogla da izađem iz kuće mesecima kasnije. Stvarno me je to slomilo – napisala je Kardašijanka i dodala:

– Srećom, uspela sam da frustracije i osećanja posramljenosti kanališem u motivaciju i to me je dovelo ovde, gde sam danas. Kada bih rekla da to nije ostavilo mentalne posledice na mene, lagala bih – iskrena je bila Kim.

Pročitajte još: