Kejt i Vilijam sa bebom
AP/Tim Ireland
Princeza Dajan i princ Čarls sa novorođenim Harijem

Tanjug

Princeza Dajan i princ Čarls sa novorođenim Harijem, Foto: Tanjug

Naime, Kejt Midlton je za prvo slikanje sa sinom koga je rodila prekjuče obukla vrlo sličnu haljinu kao svekrva koju nikada nije upoznala. Ona je, kao svojevremeno ledi Di, odabrala crvenu kreaciju sa belim detaljima.

Britanske medije preplavile su fotografije pokojne princeze od Velsa i bivše supruge princa Čarlsa, koja je preminula pre dvadeset jednu godinu, i aktuelne vojvotkinje od Kembridža. Tamošnji novinari pišu kako je Kejt na taj način htela da oda počast omiljenoj engleskoj princezi, a većina podržava njen gest.

Kejt i Vilijam ispred porodilišta

EPA/Will Oliver

Kejt i Vilijam ispred porodilišta, Foto: EPA/Will Oliver

Inače, porođaj je kraljevsku porodicu koštao 6.500 evra. Kejt je treće dete donela na svet u ekskluzivnoj privatnoj bolnici „Sveta Meri“ u Padingtonu, u kojoj su se rodili i Vilijam i njegov mlađi brat Hari, a bila je veoma zadovoljna lekarskom negom i komforom.

- Njihova kraljevska visočanstva bi volela da se zahvale svim zaposlenima u bolnici za negu i tretman koje su uživali - navodi se na zvaničnom Tviter profilu britanske palate, koja je, na iznenađenje mnogih, porođaj pratila do detalja.

Iako se o tome odavno spekuliše, Kejt i Vilijam još nisu odabrali ime za sina, a odluku bi trebalo da saopšte u narednih nekoliko dana. Prinčevski par će se posavetovati sa bebinom bakom kraljicom Elizabetom Drugom, koja je konsultovana i prilikom odabira imena za njihovo prvo dvoje dece, Džordža (4) i Šarlot (2).

Princ Hari i Megan Markl

EPA/Facundo Arrizabalaga

Princ Hari i Megan Markl, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Kraljevsku porodicu, podsetimo, uskoro očekuje još jedan radostan događaj, 19. maja venčaće se princ Hari i njegova izabranica, američka glumica Megan Markl.

Komentari (1)

milan,233

24.04.2018 19:33

Pa sta ako je rodila dete,svaki dan se radja milion dece.Oni su kao uzviseni,zive na tudjoj grbaci.Kakva kraljica i gluposti