Nikol Kidman, glumci, svet
shutterstock
Nikol Kidman, glumci, svet

shutterstock

Nikol Kidman, glumci, svet, Foto: shutterstock

Nikol Kidman gledali smo nedavno u hvaljenoj HBO-ovoj seriji "Slom" koja je, tvrdi ova glumica, na nju ostavila velike posledice s kojima još uvek nije izašla na kraj.

Nakon snimanja serije "Slom" pobegla sam iz grada na dve nedelje jer nisam mogla više i moja glava više nije znala razliku između glume i istine. Ta je uloga na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu tvrditi da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim - izjavila je glumica u jednom intervjuu.

U seriji glumi suprugu Hugu Grantu koji je optužen za ubistvo žene sa kojom je imao romansu i sa kojom je dobio i dete. Pripreme za ovu ulogu i samo snimanje jako su psihički izmorili glumicu i ovaj lik nije bio nimalo jednostavan. Nikol kaže kako ona nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji jer većina glumaca su nakon snimanja serije ili filma psihički iscrpljeni jer toliko uđu u lik koji glume da im je teško napustiti to stanje duha samo odjednom.

- Imam sposobnost vrlo lako ući u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu da spavam ili ako nekim čudom uspem zaspati, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom moj suprug to sve razume i on mi je velika podrška u takvim situacijama - rekla je Kidman.

Bonus video

MIT ILI ISTINA? Voyage i Breskvica raskinuli pa se pomirili!

Naša preporuka