SEKSUALNO ISKORIŠĆAVANJE I ISPIRANJE UMA Jelisaveta otkrila detalje viđanja sa unukom koja je u sekti

Mesecima se priča o unuci kneginje Jelisavete Karađorđević, koja je član ozloglašene organizacije "Nxivm", pa je javnost bila šokirana navodima o žigosanju ženskih tela, seksualnom iskorišćavanju članica sekte i "ispiranju umova".

Jelisaveta Karađorđević
Jelisaveta Karađorđević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Jelisaveta otkrila kada je poslednji put videla Indiju, kao i šta je tada zapazila.

- Svakodnevno smo u kontaktu, ja sam neko ko može najviše da joj pomogne. Imala sam sličan odnos sa svojom bakom. Indija se ljuti na majku, ali na mene nikada. Uvek kada želim da pričam sa njom o toj sekti i kada joj kažem da ne treba da bude njihov član, ona pokušava da me ubedi da nisam u pravu i da je to veoma plemenita organizacija, što nije tačno - rekla je Jelisaveta i dodala:

- Poslednji put smo se videle u novembru prošle godine i bila je ista kao i uvek, lepa i nasmejana, ali primetila sam da je stalno odsutna. Misli su joj konstantno lutale, nije bila prisutna, što me je veoma zabrinulo. Želim da skrenem pažnju i svim građanima naše zemlje da vode računa o svojoj deci, jer takve organizacije postoje i kod nas, mada se o tome ne priča.

Uhapšen sektaš koji je oteo srpsku princezu!

Indija je sa majkom Katarinom Oksenberg prekinula svaki kontakt, dok njena baka poručuje da će joj se uskoro pridružiti u Americi, kako bi bila uz nju u teškim trenucima.

 

Me and my mama ❤️

A post shared by Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi