Paris Džekson
Profimedia
Paris Džekson

Profimedia

Paris Džekson, Foto: Profimedia

Ćerka Majkla Džeksona izjavila je za magazin "People" da ju je otac uvek učio da poštuje korene, te je ponosno istakla da sebe smatra crnkinjom, bez obzira na to što je rođena kao belkinja.

- Rekao mi je: "Ti si crnkinja", Pomislila sam: "Ok, on je moj otac, zašto bi me lagao?" I samo bih poverovala u to što mi je govorio. Jer, koliko ja znam, nikada me nije slagao - rekla je Paris.

Već je poznato da je Majkl plastičnim operacijama promenio boju kože, ali je uvek cenio Afroamerikance.

Komentari (2)

Tamara

27.01.2017 19:34

Ma zelim ti dobar zivot curice ... Sve je lako s mnogo para ... Uostalom odmah pravim poredjenje u Srbiji dsa meni neko kaze ti si NEMICA JEVREJKA TURKINJA ... MA JA SAM SVE SAMO PROTIV ''djindjica'' I ZA SESELJA ODNOSNO MILOSEVICA jrer to je olicenje ljudskosti postenja pravicnosti i realnog zivota . Isto je i na vrhu - BOG JE SAMO PRAVOSLAVLJE - u sve ostalo je ''satana'' razgranala svoje prevare - kod Putina nikako ne prolazi a Milosevic ju je u Hagu zivu zakopao i sahranio . Ubistvo uzivo .

Драгомир

27.01.2017 19:49

На жалост ТИ НИСИ ЦРНКИЊА!Мајкл Џексон није твој биолошки отац. Знаш да ти је мајка белкиња која зна од кога је оплођена вероватно вештачким путем.А какав ти је био наводни отац Мајкл могу рећи НЕ ДАЈ БОЖЕ НИКОМЕ!