Megan Markl, princ Hari
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
Megan Markl, princ Hari

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

No, sada je izgubila spor.

Megan Markl sada mora da plati više od 67.000 funti sudskih troškova nakon što je izgubila "bitku" protiv tabloida "The Mail on Sunday". Vojvotkinja od Saseksa ih je tužila zbog članka koji su objavili u februaru 2019. godine, a koji je sadržao delove pisma koje je poslala svom ocu Tomasu.

Sudija je u maju odbacio navode u tužbi u kojoj je Markl tvrdila da su britanski tabloidi iskorišćavali njen loš odnos s ocem tokom dve godine dok nisu pričali.

megan markl

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

S druge strane, advokat tabloida se pitao kako je mogla da zna da joj tabloidi iskorišćavaju oca i da manipulišu njime, ako u to vreme nisu komunicirali.

Radi se o intimnom pismu koje je Megan poslala ocu uoči venčanja, dok je on časopisima i portalima odavao njene privatne tajne, fotografije i ostale informacije, a ona smatra da je bio izmanipulisan da to uradi.

Prema spisima koje imaju britanski mediji, Megan je 22. jula ove godine pristala da plati sve troškove.

I, kao da sve što im se događa nije dovoljno, u avgustu izlazi knjiga koja bi mogla dodatno da "zakuva" odnose u kraljevskoj porodici.

megan markl

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Radi se o biografiji o vojvodi i vojvotkinji od Sasesksa, a autori knjige ističu da su od pouzdanih izvora saznali da je princ Hari bio taj koji je hteo da napusti sve kraljevske obaveze, a ne Megan kao što su svi pretpostavljali.

Princ je navodno bio frustriran kraljevskim načinom života i on je bio glavni pokretač u napuštanju kraljevskih dužnosti i odlaska u Ameriku, barem ako je suditi po novoj knjizi "Finding Freedom" autora Omida Skobija i Karolin Durand.

PROČITAJTE JOŠ: