Megan Markl
Profimedia
Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Megan Markl odgovorila je na pitanja iz privatnog života u intervjuu za ITV. Intervju je bio obiman i izuzetno emotivan, a Megan se otvorila i otkrila tajne života na dvoru. Naime, ona je priznala da im ne cvetaju ruže kao što svi misle i da im je itekako teško. 

PROČITAJTE JOŠ:

"Mi ne živimo, mi preživljavamo. Nije lako balansirati i izboriti se uz svu ovu medijsku pažnju", izjavila je ona na početku intervjua. 

Intervju je sniman prilikom njenog putovanja u Afriku, a supruga princa Harija izjavila je da život na dvoru nije nimalo lak.

"Prijatelji su mi govorili da se ne udajem za Harija, rekli su da život može biti poguban. Istina je da sam se pre trenutka i tokom porođaja osećala ugroženo i bila sam u velikom strahu", izjavila je ona.

Megan Markl

Profimedia

Foto: Profimedia

Megan objašava da iako je u SAD bila glumica i navikla je na svetlo reflektora, njen život se drastično promenio kada je postala članica britanskog dvora.

"Mislim da me niko ne razume. Želim da budem srećna, pokušala sam da budem hladna, da se prilagodim, ali to je nemoguće. Kada sam krenula da se zabavljam sa Harijem, prijatelji iz SAD su bili oduševljeni, a prijatelji iz Britanije rekli su mi da će mi tabloidi uništiti život. Nije lako živeti ovako, kada čovek sve drži u sebi, to može biti pogubno", dodala je ona.

Ona je na pitanje kako se oseća sada odgovorila da je loše, a potom se i zahvalila na pitanju, jer kako je rekla, jako dugo je niko nije pitao kako je zapravo. Intervju koji je dala ITV poprilično je uzdrmao Veliku Britaniju.

Megan Markl

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BONUS VIDEO

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!

 

Komentari (1)

mish

22.10.2019 13:24

Jadna ona...