Proslava
Youtube/printscreen
Proslava

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

U luksuznoj vili na Baliju, imućni pilot, Egipćanin Mahmud Atija, povodom svog 21. rođendana organizovao je zabavu u jeku pandemije korona virusa, na kojoj je prisustvovao veliki broj ljudi, a sada su na internetu osvanuli snimci sa iste koji su izazvali bes naroda.

Među zvanicima na zabavi koja se održala u gradu Kuti su britanski influenseri i dve ruske manekenke, Ksenia Aldošenko i Ksenia Dorkova i očito je da se nisu pridržavali pravila o fizičkoj udaljenosti od dva metra, piše Dejli Mejl.

ZURKA

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Luksuznu zabavu je upriličio imućni pilot, Egipćanin Mahmud Atija, povodom svog 21. rođendana, a snimci su objavile zvanice hvaleći se: "Pa nije da se skrivamo."

U njihovu obranu, Indonezija nije službeno zabranila javna okupljanja, ali stanovnicima je preporučeno da ostanu kod kuće i izbegavaju veće skupove. Stanovnici Indonezije su besni zbog ovakvog ponašanja, te traže da se sve zvanice sa te žurke deportuju u svoje zemlje kad već ne znaju da se ponašaju.

"Ako ne znate da se ponašate kako treba, vratite se u svoje zemlje", poručuju im.

Među onima koji su se pohvalili snimcima sa luksuzne zabave je i influenser iz Mančestera Tajron Hermit, koji se javno izvinio zbog svog ponašanja.

"To nije bila moja zabava, izvinjavam se što sam otišao. Nisam znao da će biti toliko ljudi, ali na snimcima izgleda krcatije nego što je bilo. Poštujem stanovnike Balija, doniraću novac kako bih pomogao onima koji su ostali bez posla i treba im pomoć", tvrdi on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Desktop background ?

A post shared by Attiya (@mahmoud__attiya) on Mar 22, 2020 at 5:35am PDT

Nakon svega, javno se izvinio i organizator zabave Mahmud Atija.

"Žao mi je zbog nevolje koju sam prouzrokovao. Pozvao sam nekoliko ljudi, ali pojavilo se mnogo više njih, nakon čega smo otkazali DJ-a i svi su otišli. Poštujemo preporuke vlasti i njihove napore da zaustave širenje korona virusa", istakao je.