Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom
Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta Druga i princ Filip, vojvoda od Edinburga

Profimedia

Kraljica Elizabeta Druga i princ Filip, vojvoda od Edinburga, Foto: Profimedia

U javnost je isplivala knjiga o kraljici Elizabeti i detaljima iz njenog braka sa princom Filipom. Naime, Filip je flertovao sa lepim ženama, a kraljica je sve to znala.

"Nije postojala lepa žena u Filipovoj blizini sa kojom nije flertovao. Ali kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da se druži sa suprotnim polom. Te žene su Filipu bile poput ljubimaca i igračaka", napisala je Lejdi Kolin Kampbel, a prenosi "Daily Mail".

Kolin je napisala knjigu "Kraljičin brak" o Elizabeti II u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža. Kraljica ima zdrav seksualan apetit, a počela da ga zadovoljava kada se udala, napisala je Kloin. Takođe tvrdi da joj Filip nikad nije bio veran te je stalno flertovao sa ženama.

"Od detinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvek se ponašao neprilično jer on je ipak bio mornarički časnik", napisala je. Filip voli društvo lepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i sa njom.

Britanka tvrdi kako je princ uvek imao bliske prijateljice s kojima je išao u vožnje kočijom pa su se bavili raznim hobijima.

"Tako se zabavljao", navela je Kampbel koja tvrdi da se družila s kraljevskom porodicom. Takođe je napisala i da je kraljici njena sestra, pokojna princeza Margaret rekla da Filip ima aferu kako bi je uzrujala. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca.

Kolin se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena.

"Znaju da sam iskrena i već neko vreme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije", rekla je ona.

Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom

Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta Druga sa suprugom Filipom, Foto: Tanjug/AP