DETALJI NEPOZNATI JAVNOSTI! Hju Grant je prelepu glumicu prevario sa prostitutkom, a sada je konačno otkrio i zašto!

Glumac otvorio dušu i progovorio o prevari i krahu braka

Hju Grant
Hju Grant, Foto: EPA/JUAN HERRERO

Slavni glumac i filmski producent Hju Grant je jedan od najuspešnijih glumaca romantičnih komedija, a tokom 35 godina duge karijere u medijima je često bio zbog svog privatnog života i skandala koje je pravio.

On je uhvaćen u Los Anđelesu 1995. s Divajn Braun (pravog imena Stela Meri Tompson) i odmah je priznao krivicu, pa je dobio simboličnu novčanu kaznu i dve godine uslovno. Sada je, posle toliko godina, otkrio zašto se upustio u takvo nešto.

- Mislim da znate u životu šta je dobra, a šta loša stvar. E, pa ja sam učinio lošu, i to je to - rekao je ubrzo nakon skandala s prostitutkom u emisiji Džeja Lena. Hju Grant je bio tada u vezi s glumicom Elizabet Harli. Ona mu je oprostila taj incident, ali ipak su kasnije, nakon 13 godina veze 2000. godine, raskinuli.

U novom intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, britanska zvezda priznala je da je nelagoda nakon gledanja holivudskog debitantskog filma “Nine Months” (Devet meseci) dovela do incidenta. Prisećajući se skandala rekao je:

- Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan - rekao je glumac.

Preispitivao je svoju ulogu u romantičnoj komediji u kojoj je glumio uz Džulijen Mur i Robina Vilijamsa.

- Jednostavno sam se razočarao u sebe. Ne znam šta se događalo - priznao je.

Otkriveni svi detalji o prodaji luksuzne Pameline vile, detaljnije o tome pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi