Šeron Tejt
Profimedia
Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

Šeron Tejt bila je na pragu holivudske slave, a u tome bi joj svakako pomogao i brak s poznatim redateljem Romanom Polanskim s kojim je čekala dete. Sve je delovalo kao priča iz bajke, a pristigla je i prva nominacija za Zlatni globus za ulogu u filmu "Dolina lutaka".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, 9. avgusta 1969. godine, u 26. godini, izbodena je na smrt u svom domu, a u brutalnom napadu su nastradali i gosti koji su prisustvovali žurki koja je organizovana. U njen dom je upala "porodica" Čarlsa Mensona i izvršila pokolj koji je šokirao svet.

Čarls Menson

Profimedia

Čarls Menson, Foto: Profimedia

Šeron je preklinjala svoje krvnike da je uzmu kao taoca i održe u životu dovoljno dugo da rodi svoje dete. Ali je nisu poslušali. Uboli su je 16 puta i zadavili.

Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

Trebala je postati zvezda

U Tarantinovom filmu glumi je predivna Margo Robi koja je savršeno interpretirala prekrasnu glumicu, poznatu po predivnim očima i komičnim ulogama u filmovima.

Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

Na velikom platnu Šeron se prvi put pojavila u filmu "Barabbas" iz 1961. godine, ali do iduće uloge čekala je 5 godina i to je bila ona u filmu "Eye of The Devil". Roman Polanski ju je angažovao u svom filmu "The Fearless Vampire Killers", ali njihova ljubavna priča nije započela preterano bajkovito. Štaviše, česte svađe bile su uobičajene na snimanju, ali impresionirala ga je svojom izvedbom, a nedugo nakon toga započeli su i ljubavnu vezu.

Sledeći film u kojem se pojavila bio je "Don't Make Waves" s Tonijem Kertisom, a zatim je usledila njena najveća uloga, ona u filmu "Valley Of The Dolls".

Vila u kojoj se dogodio masakr

Profimedia

Vila u kojoj se dogodio masakr, Foto: Profimedia

Nominovana je za Zlatni globus, snimila je još jedan film s Din Martinom, a onda je zatrudnela i odlučila da se preseli u dom na Cielo Drive u Los Anđelesu. Ta odluka ju je koštala života.

Seksualne avanture Šeron Tejst

Uprkos braku i trudnoći, njen život bio je sve samo ne uobičajeni život žene iz predgrađa. Iako je želela tradicionalni brak, obećala je da neće pokušati promeniti navike svog promiskuitetnog supruga.

Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

U nekim biografijama tvrdi se da je Polanski često bio neveran i uverio je da treba da snime kućni po*nić pa čak i učestvovati u grupnom se*su.

Ove HOLIVUDSKE zvezde su za dlaku izbegle SMRT! Od nekih priča će vam se dići kosa na glavi!

AUTOR: Dnevnik.hr/B.Z. DATUM I VREME: 26.01.2019. 14:24 "Mislio sam da moram nešto drastično da preduzmem po tom pitanju. Bio sam u situaciji da sam morao da razmišljam kako ću preživeti", rekao je Kluni koji je zbog teške povrede čak razmišljao o samoubistvu.

Ali, to je bila tek jedna od njenih turbulentnih veza. Na početku karijere bila je u vezi s 29 godina starijim glumcem i filmašem Ričardom Bejmerom.

Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

Bila je verena za glumca Filipom Forkuetom koji je imao gadnu narav i često ju je tukao. Jednom prilikom ju je čak i uboo u grudi razbijenom vinskom flašom.

Filmska priča o životu FATALNE Srpkinje! Bila je lepša od Sofije Loren, a Кeri Grant je zbog nje zavoleo srpski pasulj sa kobasicom!

AUTOR: Ekspres. net/B.Z. DATUM I VREME: 11.05.2019. 18:11 Mit o najlepšoj košarkašici nekadašnje Jugoslavije Ljubici Otašević ne bledi! Ljubica Otašević, Foto: Screenshot Zbog nje je i Ivo Andrić zavoleo košarku, a na aukciji kuće „Sotberi" prodato je za podosta novca čak 30 pisama legendarnog Kerija Granta koja je pisao lepoj Srpkinji Mit o neprolaznoj lepoti Ljubice Otašević, njenoj neodoljivosti i nepredvidivosti, čudesnom šarmu i još koječemu i dalje ne bledi.

Navodno je bila u romantičnoj vezi s legendarnim Stivom Makvinom pre nego što je započela odnos s frizerom Džejem Sebringom, sa kojim je raskinula vezu kada je upoznala Polanskog. Ostali su u dobrim odnosima, a Sebring je takođe jedna od žrtava "porodice" Manson jer je prisustvovao večeri u njenom domu.

Tejt je jedna od prvih glumica koja se pojavila gola pred kamerama, što je šezdesetih godina još uvek bio kontroverzan potez u Holivudu. Ed Sanders, koji je napisao biografiju "Sharon Tate: A Life", tvrdi da je Polanski često organizovao orgije u njihovom domu u Los Anđelesu.

Šeron Tejt

Profimedia

Šeron Tejt, Foto: Profimedia

Snimao bi te žurke i snimke orgija puštao na drugim žurkama svojim poznatim prijateljima, a priča se i da je bio sklon kontrolisanju njenog života do te mere da je birao šta će ona obući.

Kobna noć

Sve nas ovo dovodi do kobne noći. Svako od ubistava je bilo brutalno. Džej je upucan nakon što je pokušao da zaustavi napad na Šeron, a nakon toga su ga dodatno izboli 7 puta.

Džej Sebring

Profimedia

Džej Sebring, Foto: Profimedia

Stiven Paren, prijatelj kućepazitelja, ubijen je u trenutku kada je "Porodica" (bez Mensona) upala u kuću, a tada je imao samo 18 godina.

Vojtek Frikovski je spavao na kauču, a jedan od ubica, Teks Votson, udario ga je nogom u glavu kako bi ga probudio. Kada ga je Frikovski upitao šta radi, Votson je odgovorio: "Ja sam đavo i došao sam da odradim đavolji posao".

Nakon toga, Votson je vezao uže oko vrata Šeron Tejt Tate i Džejs Sebrings i uže prebacio preko grede u dnevnom boravku.

Nećak Džeja Sebringa

Profimedia

Nećak Džeja Sebringa, Foto: Profimedia

 

Napadači su naredili Abigejl Folger da ih odvede u spavaću sobu gde je iz Šeronine torbice izvadila 70 dolara koje su uzeli. U jednom je trenutku Šeron uspela da pobegne iz sobe, ali ju je sustigla Patrisija Krenvinkel koja ju je izbola. Votson je odlučio da dovrši njen posao i nakon toga ju je izboo još 28 puta.

 Patrisija Krenvinkel

Profimedia

Patrisija Krenvinkel, Foto: Profimedia

Vojtek Frikovski je bio zavezan, ali uspeo da se oslobodi i počeo da se bori s jednom od članova "Porodice", Suzan Etkins. Etkins ga je izbola po nogama, ali uspeo da pobegne iz kuće. Ali nije imao sreće jer ga je uhvatio Votson i udario u glavu svojim oružjem. Nakon toga je izboden nekoliko puta, upucan dva puta, ali uprkos svemu, počeo je bežati. Na kraju je podlegao ranama. Izboden je 51 put.

Suzan Etkins

Profimedia

Suzan Etkins , Foto: Profimedia

Šeron je, kao što smo napisali, višestruko izbodena u predelu grudi, a zatim i zadavljena. Beba koju je od rođenja delilo samo nekoliko nedelja nije uspela preživeti rane koje je zadobila majka koja se borila ne samo za svoj, već i za život svog deteta.

Nakon pokolja, ubice su uzele peškir kojim su vezali Vojtekove ruke, natopili ga krvlju i njime na ulaznim vratima napisali "svinja".

Dan pre pokolja u kojem je nastradalo petoro odraslih ljudi i nerođena beba, "Porodica" je upala u dom Lena La Bjanke i njegove supruge Rozmeri. Policija u početku nije povezala dva zločina, a za vezu su saznali tek nakon što su priveli neke članove "Porodice" Menson zbog serija krađa automobila.

Suzan Etkins

Profimedia

Foto: Profimedia

Svi upleteni uhapšeni su nekoliko dana nakon ubistava, a suđenje je započelo 15. juna 1970. godine. Od upletenih, četvoro ih je osuđeno na smrt. Etkins je umrla od tumora na mozgu 2008. godine, a njeni zahtevi za pomilovanje odbijeni su 18 puta.

Čarls Menson, vođa zloglasnog kulta koji nije ubio nikoga, smrt je dočekao u zatvoru. Preminuo je od posledica srčanog udara 19. novembra 2017. godine, u 84. godini.

Čarls Menson

Profimedia

Čarls Menson, Foto: Profimedia

 

Pogeldajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!