Selma Bler
Epa/NINA PROMMER
Selma Bler

Printscreen Youtube

Selma Bler, Foto: Printscreen Youtube

Glumica Selma Bler je objavila fotografiju koja na moćan način opisuje kroz šta prolazi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon što se podvrgla tretmanu o kom ne želi puno govoriti, Selma Bler je ostala bez kose, a sad je fotkom na kojoj pozira bez donjeg veša odlučila da označi "početak svog puta prema oporavku". Na pomenutoj fotografiji nosi samo ružičasti sako, a intimno područje u odrazu u ogledalu prekrila je torbicom u obliku raka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on Sep 7, 2019 at 1:29pm PDT

 

"Portret dame", napisala je pored fotografije koju je snimio fotograf Thom Browne.

Selma je zbog hemioterapije ostala bez kose i to ponosno pokazuje. Zbog snage koju ispoljava u najtežim momentima i nesebičnosti da sa ljudima koji su u istoj ili sličnoj situaciji podeli sve detalje svoje borbe sa multipla sklerozom, ona je istinska heroina.

- Kažu da je najmračnije pre svitanja. I držim se toga - napisala je Selma nedavno na Instagramu.

 

Selma Bler

Screenshot Instagram

Selma Bler, Foto: Screenshot Instagram

Glumica u teškim trenucima ne gubi ni smisao za humor. Rekla je da lako podnosi ožiljak na čelu i gubitak kose, ali da će, bude li izgubila i obrve, to biti "drugačija priča".

Salmina hrabrost nailazi na oduševljenje miliona ljudi. A najveća hrabrost ogleda se u iskrenosti i smelosti da prizna da joj je mnogo teško.

Selma Bler

Screenshot Instagram

Selma Bler, Foto: Screenshot Instagram

 

- Nesanica. Kao dete sam koje se budi. Plašim se i plače mi se. Želim svoju mamu pored sebe. Želim je. Okupaću se i plakaću ponovo. Početak je težak. Moram to da zapamtim", to su bile njene reči.

Pevačicu (30) ubio vatromet na bini! Tragedija nasred koncerta!

AUTOR: Dejli mejl/B.Z. DATUM I VREME: 02.09.2019. 12:20 - 02.09.2019. 14:35 Tuga! Joana Sainz, Foto: Screenshot Youtube Joana Sainz (30), pevačica grupe Super Holivud, poginula je na bini kada ju je pogodio vatromet dok je pevala. Naime, grupa Super Holivuda, koji ima 15 članova, uključujući pevače, muzičare i plesače, nastupila je u Las Berlanas u Avili.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!