Deni Masterson
Profimedia
Deni Masterson

Profimedia

Deni Masterson, Foto: Profimedia

Deni Masterson, kojeg smo upoznali kao Stivena Hajda u seriji "Vesele sedamdesete", završio je na sudu zbog optužbi za silovanje. Naime, četiri žene – Krisi Karnel Biksler, Mari Riales i dve čiji identitet nije poznat, od kojeg su mu neke i bivše devojke – optužuju ga za silovanje i drogiranje, opisujući detalje odnosa s glumcem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Navodno je u sve upletena i Sajentološka crkva koja je na razne načine, korišćenjem raznih neobičnih metoda, pokušala da ih zastraši da ne progovore. Nakon podnošenja optužbe, devojke su se žalile na pokušaje zastrašivanja i uhođenje. Nije prvi put da se glumac susreće s optužbama za zlostavljanje.

Mastersona je 2017. otpustio Netflix zbog istrage koja se vodila nad njim, takođe zbog optužbi za se*sualne napade. Glumac je tada sve to negirao.

Bio je BESKUĆNIK, čistio je lavovske kaveze, snimio PO*NO film KAKO BI PREŽIVEO, a sada je najpoznatiji Holivudski glumac!

Ovo je jedna od najtužnijih životnih priča! Nakon 40 godina filmske karijere, legendarnih uloga i više od dve milijarde dolara zarade na bioskopskim blagajnama, nema nikakve sumnje da je Silvester Stalone holivudska legenda i da već decenijama mediji pišu o svakom njegovom potezu. Međutim, postoji i nešto što ne zna mnogo Slajevih obožavalaca.

 

Krisi Biksler, jedna od njegovih devojaka, upoznala je Mastersona 1996. godine.

Tvrdi da ju je učestalo prisiljavao na polne odnose i da je bio nasilan kad bi ga odbila. U Sajentološku crkvu je ušla jer joj je naredio, a tamo su joj objasnili da, kao njegova devojka, mora da ga zadovoljava kad god on to poželi.

Crkvi se požalila kako je glumac imao polne odnose s njom dok ona nije bila pri svesti, na šta su joj rekli da reč silovanje ne sme da koristi ako je u sporazumnoj vezi s nekim.

Deni Masterson

Profimedia

Deni Masterson, Foto: Profimedia

Biksler je raskinula s Mastersonom 2002. godine i bila je prisiljena da potpiše dokument da nikada neće javno govoriti o njihovoj vezi niti da ga tuži. Pre tri godine napustila je i crkvu te podnela tužbu protiv glumca.

Biksler tvrdi da su joj provalili u automobil, ljudi su se parkirali u kombijima ispred njene kuće i snimali nju i porodicu. Takođe je bila žrtva nasilja na društvenim mrežama i pretili su da će objaviti njene golišave fotografije.

Masterson se o svemu oglasio za "The Hollywood Reporter".

Deni Masterson

Profimedia

Deni Masterson, Foto: Profimedia

"Neću se boriti protiv svoje bivše devojke u medijima, kao što me ona mami na to više od dve godine", rekao je, verovatno misleći na Biksler.

"Pobediću je na sudu – i radujem se tome jer javnost će napokon moći da sazna istinu i da vidi kako me žena gazi. I nakon što njena tužba bude odbačena, nameravam da tužim nju i ostale zbog štete koju su naneli meni i mojoj porodici", napisao je glumac u izjavi.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!