Jasmin Amanda Blit, Čuvari plaže, 0196572701
Profimedia
Jasmin Amanda Blit, Čuvari plaže

Profimedia

Čuvari plaže, Foto: Profimedia

Jasmin Amanda Blit (51) je bila se*s simbol i fatalna žena iz serije "Čuvari plaže". Svi su joj predviđali veoma uspešnu karijeru.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zbog problema sa drogom je napustila "Čuvare plaže", a nakon toga su se neuspesi nizali jedan za drugim. Kako je samoa priznala, kokain je u  početku uzimala ležerno i u društvu, ali da se krajem 90-ih to pretvorilo u čist pakao.

Jasmin Amanda Blit

Shutterstock

Jasmin Amanda Blit , Foto: Shutterstock

"Bila sam umorna od toga da budem povređena. Izgubila sam veru u ljubav. Samo sam želela da se osećam dobro. I znala sam jednostavan način da se tako osećam", ispričala je.

"Krvarila sam iz nosa nekoliko puta na setu, ali šminkerka bi mi samo pružila maramicu bez ijedne reči da se obrišem. Kad sam šmrkala, moj publciista bi govorio ljudima da imam problema sa sinusima ili alergijskom reakcijom", prisetila se ona.

Jasmin Amanda Blit, Čuvari plaže

Profimedia

Jasmin Amanda Blit, Foto: Profimedia

"Krajem 1999. prestala sam da izgledam kao ja. Ja sam obla devojka sa oblinama, ali sam to izgubila. Moji prijatelji su mi pričali da izgledam kao vanzemaljac, da su mi oči iskolačene. Imala sam 49 kilograma i nosila veličinu 0".

Počeli su da joj se javljaju ozbiljni zdravstveni problemi.

Jasmin Amanda Blit

Shutterstock

Jasmin Amanda Blit , Foto: Shutterstock

"Dobila sam infekciju koja mi izjela unutrašnjost nosa, koja je bila "sirova" i krvava. Doktor mi je pripisao antibiotike i rekao da sam nastavila da živim s tom infekcijom, da bi otišla na moj mozak i ubila me."

Nastavila je da konzumira kokain, a imala je problema i sa zakonom usled divlje vožnje.

Tek je 2001. godine, u trenutku kada je po sopstvenom priznanju dotakla dno, započela proces rehabilitacije.

Jasmin Amanda Blit, Čuvari plaže

Profimedia

Jasmin Amanda Blit, Foto: Profimedia

Ona je na samom početku rehabilitacija upoznala preduzetnika Pola Kerita, za koga se kasnije i udala, a istakla je da on glavni razlog toga što je uspela da se promeni na bolje i ostavi loše navike iza sebe.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!