Džoni Dep
EPA/WARREN TODA
Džoni Dep

EPA/WARREN TODA

Džoni Dep, Foto: EPA/WARREN TODA

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

"Strani mediji potvrdili su da je Dep uspostavio saradnju sa rediteljima i da će igrati glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju na engleskom jeziku. Film “Minamata” će započeti glavnu proizvodnju u Japanu, a ekipa filma preseliće se u Srbiju u januaru naredne godine, gde će nastaviti snimanje. Još uvek nisu poznate lokacije na kojima će se obaviti snimanje u našoj zemlji. O tome će ovih dana biti odlučeno, ali jedna od destinacija je sigurno Beograd", kaže naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta i dodaje:

 

"Za njega je uveliko rezervisan jedan od luksuznih hotela u Beogradu u kojem će odsesti i iz kojeg će najverovatnije odlaziti na set gde god da u Srbiji bude bio. Lista njegovih zahteva još uvek nije stigla u hotel, ali se sumnja i da će je biti jer je on jedan od jednostavnijih holivudskih glumaca."

Džoni Dep Pirati sa Kariba

Profimedia

Džoni Dep Pirati sa Kariba, Foto: Profimedia

Film će se baviti Smitovim fotografskim radom za časopis “Life”, gde otkriva trovanje ljudi u mestu Minamata, u Japanu. Andrev Levitas će režirati film koji se zasniva na knjizi Alena Mioka Smita i V. Eugena Smita, a adaptiraće ga Dejvid Kesler. Ovo ostvarenje proizvod je Depove produkcijske kuće “Infinitum Nihil”, a produkciju potpisuju Sem Sarkar, Bil Džonson i Andrev Levitas. Izvršni producenti filma su Džejson Forman i Stefan Dojters.

"Svetski mediji uveliko pišu o dolasku Džonija Depa kako u Japan tako i u Srbiju pa se brojni paparaci spremaju da zimu provedu na našim prostorima. Pošto je Dep jednostavan i voli da šeta bez obezbeđenja, svi su uvereni da će imati priliku da ga fotografišu u različitim situacijama", objašnjava naš izvor.

Komentari (1)

Pepa prasac

02.11.2018 19:02

Postoji zahtev jedan I jedini: picence :-):-):-):-):-):-)