Džoan Kolins
Foto:Instagram printscreen
Džoan Kolins

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

Udavala se čak pet puta u beznadežnoj potrazi za ljubavlju, ali joj nije polazilo za rukom da postane centar sveta nekog muškarca, bar ne u početku, uprkos njenim kvalitetima i fizičkim atributima. Takođe je poznata i kao veoma požrtvovana i predana majka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Meyer (@francoismeyer76) on Dec 31, 2017 at 3:29pm PST

Ove godine, procurela je vest da će se Aleksis pojaviti u najnovijoj sezoni popularne serije Američka horor priča u kojoj je veliku popularnost ponovo doživela još jedna zavodnica u godinama - Džesika Lang.

Pre par dana tačnije 23. maja napunila je 85. godina, ali je vitalnost i dobar izgleda nisu napustili. Ovom prilikom sa vama delimo, nekoliko životnih mudrosti koje je podelila, a koje mogu poslužiti kao vodič za mnoge mlade žene.

"Godine su samo broj, totalno irelevantan. Osim ako niste boca vina."

"Živimo u društvu koje zahteva instant-rešenja. Previše debeli? Idite na liposukciju. Tanka kosa? Nabavi ekstenzije. Imate bore? Pravac kod kozmetičara na najnoviji i najefikasniji tretman. Sve su to prevare za nesigurne žene, a na kojima zarađuju lukavi konglomerati."

"Pokažite mi osobu koja nikad nije napravila grešku i videćete da ona nikada ništa nije postigla u životu."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Pury Oliveira Costa (@purycosta) on May 23, 2015 at 9:02am PDT

 

"Pokušavam da pamtim brojeve telefona, tako vežbam memoriju. Ako se ne trudiš da koristiš mozak, brzo ćeš ga i izgubiti."

"Ne znam koliko puta sam rekla ne rijaliti programima. Zvali su me u "Velikog brata", "Ples sa zvezdama", ali nema šanse. Ne zanima me da virim u tuđe dnevne sobe, pa ne puštam neznance u moju."

"Nakon pet muževa, čovek bi rekao da sam naučila nešto o braku. Slaba vajda."

"Moja majka je bila sjajna domaćica. Požrtvovana i krotka. Sve što savršena žena treba da bude i što sam odlučila da ja ne želim i nikada neću biti."

"Ako ti je život kiseo, napravi limunadu."

"U životu sam uvek stavljala lično zadovoljstvo i entuzijazam na prvo mesto:"Draga, ako nisi zadovoljna nikome nisi dobra."

Džoan Kolins

Profimedia

Foto: Profimedia