Džesi Džej
Screenshot Instagram
Džesi Džej

Screenshot Instagram

Džesi Džej, Foto: Screenshot Instagram

Pevačica Džesi Džej i glumac Čening Tejtum su imali divnu romansu, ali ona nije potrajala. Džesi je rešila da kaže „kraj” njihovoj vezi i okrene novi list. Ubrzo potom je našla i novu ljubav, a putem društvene mreže Instagram je obelodanila da je sada u vezi sa plesačem Maksom Ngajenom.

Džesi Džej i Tejtum su za jedan od najlepših svetskih parova, ali uprkos svemu tome njihova ljubav nije opstala. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se, ali je sada došao kraj i pevačica je našla novog dečka. Plesač Maks Ngajen je osvojio srce popularne pevačice, a proslavio se u šouu „Ples sa zvezdama”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Pevačica više nije želela da krije njihovu ljubav, te je javno obelodanila zajedničke fotografije na kojima se vidi koliko uživaju.

– Maks i ja smo smatrali da zaslužujete malo bolje fotografije. Poštedeli smo vas skrivanja u autima i grmlju. P.S. On nije moj muški prijatelj – napisala je Džesi Džej, aludirajući na jedan novinski tekst u kome se navodi da joj je Maks samo prijatelj.

Iako je Džesi započela novi život, čini se da Tejtum još uvek nije preboleo raskid, te na Instagramu još uvek ima njihove zajedničke fotografije, dok je glumica sve uklonila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum)

PROČITAJTE JOŠ: