Dženifer Lopez
EPA/WARREN TODA

 

Dženifer Lopez

EPA/WARREN TODA

Dženifer Lopez, Foto: EPA/WARREN TODA

 

U izjavi za časopis “Vanity Fair” za izdanje “Hollywood 2020” , na čijoj naslovnici se nalazi i ona, Dženifer Lopez (50) otkrila je da i dan danas žali za ulogom u filmu "Neveran" ("Unfaithful"), koju nije prihvatila pre 18 godina.

Film

Foto: YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Trebalo je da znam da će Edrijan Lajn (78) odlično da uradi film, ali nisam - kaže Džej Lo o ovom poznatom režiseru drama i trilera.

Ona je dodala da je Dajan Lejn (54) bila savršen izbor, a pomenuta glumica zbog uloge u ostvarenju "Unfaithful" bila je nominovana za Oskara.

Ipak, Džej Lo ne krije razočarenje svojim izborom, pošto smatra da je trebala da napravi bolju procenu i kaže da joj je neizmerno krivo zbog propuštene prilike.

Uprkos tome što nije preuzela tu ulogu, ova superzvezda je tokom cele svoje karijera bila u mnogim drugim filmovima. Najsvežiji je "Hustlers" u kojem igra striptizetu Ramonu, u priči o njujorškoj bandi striptizeta koje su pljačkale svoju bogatu klijentelu.

 

Za ovu ulogu Džej Lo je bila nominovana za Zlatni globus, koji nije dobila, a mnogi kažu da je zaslužila nominaciju za Oskara, navodi FoxNews.

Pored toga što je glumica, Dženifer Lopez je ujedno i mama dvoje dece i umetnica koja je nominovana za nagradu Gremi, a ove godine će zajedno sa Šakirom nastupiti na Superboulu (Super Bowl).

Dženifer Lopez

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Uvek me pitaju za karijeru i to je u redu. Ali, ako me pitate šta mi je na listi želja, rekla bih da da bih volela da živim negde izvan Amerike, u nekom malom gradu u Italiji ili na drugom kraju sveta, na primer na Baliju. Pronaći drugi način života koji je jednostavniji i prirodniji, u kome možete voziti bicikl, kupiti hleb, staviti ga u svoju korpu, pa otići kući i namazati džem na njega, i samo jesti i slikati ili sesti u stolicu za ljuljanje sa predivnim pogledom na stabla masline ili hrasta i samo udisati mirise prirode – otkrila Dženifer Lopez svoje skrivene želje.